Cronică de film

2012 ..the movie …

28/12/2009

Buna dimineata ,

Weekendul asta am avut un weekend plin .. am fost destul de ocupata cu diverse drumuri si pot spune ca imi pare rau ca a trecut déjà acest weekend , parca mi-as dori sa inceapa acum  Singurul lucru de care nu imi pare rau este ca am fost la film si am vizionat minunatul si atat laudatul film ‘’2012’’. Este un film bun , multe efecte speciale si uneori faze trase de par prea mult insa … Am vazut inca o data ca un tata iubitor poate devein superman in cazul in care copii sai sunt in pericol .. asta imi provoaca asa un pic de siguranta ca totusi posibil sa scapi sfarsitului de lume … Aseara am stat si m-am uitat pe National Geographic si am vazut un documentar foarte frumos despre planete si Univers … Dupa aceste 2 zile si vizonarile facute am tras cateva concluzii : Suntem atat de mici si neinsemnati si te sochezi sa vezi cat de ‘’paduchi ;; suntem in comparatie cu ceea ce reprezinta lumea in care traim . Ma incearca asa un sentiment de admiratie fata de acest Univers din care facem parte .. totul e spectaculos , de fapt fiecare secunda este atat de spectaculoasa in felul ei incat incep sa regret ca trece atat de repede … Nu am innebunit… serios , asta simt .. Cu toate ca suntem atat de neinsemnati unii dintre noi au tendinta de a se crede cei mai tari …adica genul ‘’Frate cine sunt eu ..’’… cine esti omule … un paduche a carei viata este total neinsemnata si poate fi luata intr-o milisecunda ..Aceste film iti cam arata asta si de asemenea iti arata cat de necinstita e viata pt cei saraci …daca il vedeti veti vedea ce zic asta …
Experienta acestui weekend m-a facut sa-mi pun cateva intrebari legate de ce as face daca ar veni sfarsitul lumii … acum am 3 variante de raspuns:
1. As ramane in Romania si i-as sfatui si pe altii sa o faca pt ca suntem cu 20 de ani in urma fata de ceilalti …
2. Optimista fiind din fire si putin naiva tind sa cred ca soarat a decis sa vina sfarsitul lumii dupa ce o sa fac eu 90 de ani ,parca nu cred ca vine acum .. tind sa sper ca voi avea copii si familie si nepoti ..
3. Daca o fi sa vina …hmmm .. pey uitandu-ma la film as spune ca mi-as cumpara o bucata de pamant in Africa inca de acum si as incepe sa-mi fac o casa acoloJ Nu stiu ce as face ..serios ..de fapt ajung la acelasi sfat care il tot zic de ceva timp .. as trai mai mult si mai intens fiecare clipa .

Voi ce ati face?

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

1 Comment

  • Reply In time (2011) – the movie 08/08/2011 at 16:52

    […] are un preţ , aşadar ca să trăieşti mult s bine tre să ai bani .. for real? S iin filmul 2012 trăiau tot cei cu bani care au avut bani să-şi plătească un loc pe o navă salvatoare.. E o […]

  • Leave a Reply