Ladies Corner

Shopping tips: Tiara shop online

16/11/2017

Shopping tips: Tiara shop online

În căutarea unei ţinute pe care să o îmbrac la un botez mai special al micuţei Sara am făcut de curând o mică descoperire.

Dacă pentru ţinută am optat la o salopetă de la Mango, la care am renunţat pentru că din păcate modelul nu mă avantaja dar poate v-a inspira pe altcineva şi de accea las link-ul AICI  şi ca să o vedeţi :

41090050_02-43060338_OR-43000359_OR-43067000_99-43060339_OR

Pentru accesorii am găsit o geantă extrem de drăguţă la cei de la ♥♥ Tiara Concept Store pe care îi găsiţi momentan numai pe facebook: https://www.facebook.com/TiaraConceptStore  sau pe instagram: https://instagram.com/tiaraconceptstore/ , aceasta fiind şi descoperirea pe care am făcut-o, că să înţelegeţi despre ce descoperire vorbeam 😀 Eu am făcut comanda extrem de simplu , lăsând un mesaj pe pagina de facebook şi instant am fost contactată şi am primit răspuns la toate întrebările mele. Fiind din Bucureşti livrarea a fost făcută a două zi aşa că totul a fost perfect.

Trebuie să recunosc că gentuţa mergea de minune la salopeta Mango aleasă dar cu siguranţă voi găsi şi alte momente când o voi purta cu drag 😀 Revenind la Tiara, tot de la ei am şi o eşarfă care îmi place tare mult şi mi-am comandat un set de 7 inele pe care le port într-un mod mai puţin tradiţional. E drept că genul asta de inele le port încă de acum 2 ani dar puţini sunt cei care observă 😀 În general fetele sunt cele care îşi dau seama că port altfel de inele.
Şi ca să închei apoteotic, după ce mi-am dat seama că am doar câteva gentuţe mici şi că nu-mi strică să am şi genţi în care nu pot să-mi pun o tonă de nebunii cum obişnuiesc să pun în genţile mari, mi-am mai comandat încă două gentuţe în alte culori şi altfel de model astfel încât să am ceva pentru orice ocazie. Am să vi le prezint cat de curând:D

tiara concept store

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

No Comments

Leave a Reply