Advertoriale si campanii

Esti proaspata mamica? Iata caror riscuri este supus cel mic in primele luni de viata!

24/11/2017

Esti proaspata mamica? Iata caror riscuri este supus cel mic in primele luni de viata!

Daca tocmai ai devenit mamica, in mod sigur, iti doresti sa iti protejezi micutul si sa il ajuti sa se dezvolte in cele mai bune conditii. Avand in vedere ca nu ai mai trecut prin aceasta experienta si pentru tine totul este nou, trebuie sa te informezi corespunzator, astfel incat sa stii ce ii trebuie micutului tau. Afla, in continuare, caror riscuri poate fi suspus acesta si cum poti avea grija de el.

Iata cum sa iti protejezi bebelusul in primele luni de viata:

  1. Afectiuni ale coloanei vertebrale

Fragilitatea si delicatetea micutilor este atat un lucru care te induioseaza, dar si unul care te face sa te ingrijorezi, deoarece trebuie sa ai foarte mare grija cu ei. Ei bine, desi o mare parte din dezvoltarea copilului tau a avut loc in uter, oasele si alte parti ale corpului micutului vor continua sa se dezvolte si sa se consolideze chiar si dupa nastere. In acest fel, va trebui sa ai foarte mare grija in ceea ce priveste coloana acestuia, deoarece este fragila. Gasesti la Ilbambino marsupii foarte rezistente pentru cel mic, astfel incat sa te asiguri ca are o pozitie corecta atunci cand il plimbi. Daca il vei tine in brate, este posibil sa nu stea intr-un mod adecvat, iar coloana sa va avea de suferit. In plus, iti va fi si tie mult mai comod!

2. Afectiuni respiratorii

Dupa nastere, sistemul imunitar al micutilor nu este inca dezvoltat complet. Acest lucru ii face sa fie vulnerabili in fata multor boli si afectiuni, precum sunt cele respiratorii. Totusi, nu trebuie sa te panichezi, deoarece si pentru acest lucru exista o solutie. Poti vedea, printr-un click aici, oferta de aerosoli de la Ibambino. Acestia sunt folositi pentru tratarea micutilor, care ingereaza medicamentele prescrise de medici prin inhalare. Aparatele folosesc tehnologii avansate, care se pot adapta in functie de nevoie bebelusului tau!

 

3. Lovituri

Micutul tau nu are inca functiile motorii foarte bine dezvoltate si nu stie cum sa isi controleze miscarile. Acest lucru poate sa duca la lovituri atunci cand se misca sau chiar cazaturi. De aceea, este de datoria ta sa te asiguri ca nu sta in locuri periculoase. De exemplu, ai grija ca patutul lui sa fie unul sigur, in care nu se poate lovi si din care nu poate cadea. De asemenea, nu-l lasa  niciodata nesupravegheat, deoarece este extrem de riscant!

Protejeaza-ti bebelusul cum stii mai bine! Este esential sa ii acorzi foarte multa atentie, cel putin in primele luni din viata, astfel incat sa beneficieze de o crestere armonioasa.

 

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

1 Comment

  • Reply Sac de dormit copii 22/08/2018 at 01:25

    Si al meu cel mic s-a lovit de patut si am decis sa ii cumpar si un sac de dormit, ii este cald si il tine mai protejat.

  • Leave a Reply