Diverse

De admirat ! Nota 10 + pt. Mariciu

14/07/2011

În urmă cu mai bine an de zile treceam printr-o perioadă mai grea a vieţii mele deoarce aveam nesiguranţa unui loc de muncă . Atunci am primit un suport din partea unei companii de recrutare care ne învăţa cum să ne facem un CV corect , o scrisoare de intenţie şi cum să ne prezentăm la un interviu .
O întrebare care a fost mereu pe buzele colegilor mei a fost aceea ”cum pot să fac o firmă să aleagă CV-ul meu  dintre alte zeci sau chiar sute?” . Unul din sfaturi a fost acela : să facem un CV special , poate chiar să-l imprimăm pe o hârtie colorată diferită faţă de clasicul alb.
Ei , eu întotdeauna am fost de părere că un CV mai special poate spune multe  despre tine, da suntem obligaţi să suportăm un model European . Nu cred însă că acest lucru este de bun augur când vine vorba să aplici pentru un job unde creativitatea este punctul tău forte.

Pe aceaşi lungime de undă a fost şi Mariciu , care a ales să aplice pentru un job în domeniul ales dând dovadă de maximă inspiraţie şi făcând-o într-un fel inedit , puteţi vedea pe blogul lui despre ce e vorba şi vă invit să o faceţi : mariciu.ro

Sunt mândră de el pt că luptă să obţină ceva ce îşi doreşte şi încearcă să o facă într-un mod inedit.

Acum sunt curioasă, ca şi Sorin, dacă cei de la agentii se vor lasă prinşi în acest joc şi sincer sper să o facă pentru că sunt agenţii unde un asemenea act ar  trebui să fie apreciat.. Să vedem..

Sincer , dacă şi eu mi-aş dori ceva cu ardoare jur că aş recurge la un act care să-mi scoată în faţă calităţile, mi-aş printa CV-ul pe un banner uriaş şi l-aş pune în faţa firmelor unde mi-aş dori să lucrez :))

Dacă iubesc ceva la naţia noastră este că  suntem o naţie de oameni creativi şi mă bucur când cineva iese din tipar.

Aşadar, mult succes Mariciu şi aşa cum spuneam , ar fi pierderea lor să nu-ţi ofere o şansă 😉

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

6 Comments

 • Reply realbadpisy 14/07/2011 at 15:19

  Dap! chiar original! Ma gandesc totusi ca nu se poate sa raman toata lumea indiferenta.

  • Reply Cris-Mary 14/07/2011 at 15:22

   Sa speram ca nu 😀

 • Reply Mihalcea Valentin 14/07/2011 at 16:47

  Ce ii drept trebuie sa faci ceva frumos pentru a iesi in evidenta fata de ceilalti candidati pentru post, daca sunt.

  • Reply Cris-Mary 14/07/2011 at 16:49

   Corect si eu sunt de aceasi parere!

 • Reply Roscata 15/07/2011 at 12:16

  Yap, mi-a placut si mie 😀
  Bafta!

 • Leave a Reply