Cronică de film

Your Highness(2011) – the movie

31/07/2011

Weekendul ăsta a fost un weekend al statului în casă şi al relaxării, asta pentru că în ultimul timp am fost tot plecată de acasă în weekend. Aşadar ordine în sertare, lenevit şi vizionat de filme 🙂

Am început cu o recomandare venită din partea cuiva şi anume ”Your highness” o comedie cu Natalie Portman, Danny Mcbride şi James Franco . O comedie în genul parodiilor despre 2 fraţi prinţi are pleacă în aventură vieţii lor , unul în încercarea de a-şi salva ”virgina” de la un viol şi unul pt a-şi dovedi bărbăţia.
Ce pot să spun este că îmi pare rău că mi-am pierdut timpul uitându-mă la filmul ăsta cu replici expirate şi un limbaj mult prea vulgar . Sincer nu am înţele cum aceaşi Natalie Portman care este apreciată pentru talkentul ei şi care câştiga premii la festivalurile prestigioase pentru filmele pe care le face a acceptat să joace un rol în acest film.

O altă surpriză vine din partea IMDb-ului unde are o notă de 5.9 din 10 ..for real?! Pricum filmul este un dezastru deoarece bugetul estimat a fost de 49.000.000 $ şi în luna mai abea avuseseră câştiguri de 21.551.000 $. Acum sinceră să fiu mi se pare un buget extraordinar de mare pentru un film aşa de slab, ce nebun a băgat aproape 50 mil de dolari într-un film care nu merită.

Să nu uit, probabail singurul lucrur care merită văzut la filmul ăsta este fundul lui Natalie Portman, poate scena aia explică şi bugetul de 50 de mil de dolari 🙂

Aşadar, dacă aveţi chef de un umor gen parodii,glume mai puţin inspirate şi un limbaj porcos:

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

3 Comments

 • Reply addicted 31/07/2011 at 17:06

  Boooon, asta urmeaza sa-l vad! Revin cu dure sau nu impresii dupa. 😀

  • Reply Cris-Mary 31/07/2011 at 17:07

   Poate am fost eu prea rea:)

 • Reply Paul 01/08/2011 at 13:48

  poate am sa-l vad din curiozitate..dar din cate vad in trailer..e doar o multime de efecte soeciale irosite….

 • Leave a Reply