Cronică de film

The Hunger Games (2012) ..in curand

10/01/2012

”The Hunger Games” se anunta a fi unul din cele mai asteptate filme  ale acestui an si sunt chiar curioasa daca va reusi sa aduca succesul mult asteptat sau va fi un esec si se va opri aici. Filmul are la baza o nuvela scrisa de Suzanne Collins si face parte dintr-o trilogie. Lansarea este programata sa aiba loc in luna martie  a acestui an.

Din distributie fac parte nume mai  putin sonore si actori mai putini cunoscuti, singurul nume pe care il recunosc fiind cel a lui Woody Harrelson.

Este posibil ca acest film sa se bazeze pe reteta succesului avute de seriile  Harry Potter sau Twilight si sunt chiar curioasa cat de departe va ajunge .

Povestea are loc in viitor nu prea indepartat si ne arata lupta pentru supravietuire a doi tineri alesi sa participe la un show TV intitulat ”The Hunger Games”. Sunt alesi un baiat si o fata  din 12 zone  diferite care sunt pregatiti apoi riguros  si in final doar unul dintre ei va invinge.

Genul filmului : actiune, SF, thriller

In asteptarea lui va las in compania trailerului :

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

4 Comments

 • Reply Diana 10/01/2012 at 13:17

  Nu cred ca ma atrage genul asta de film. Poate o sa ii dau totusi o sansa. Sincer, as astepta o noua serie de succes de genul Piratii din Caraibe sau Stapanul inelelor, dar cred ca acestea 2 sunt greu de intrecut.

  • Reply Cris-Mary 10/01/2012 at 13:36

   Da , frumoase filme insa asa cum ai spus vor fi greu de intrecut..

 • Reply madMe 10/01/2012 at 15:48

  Pare interesant filmul, o să îl trec pe lunga mea listă 😀 De fapt lista mea e pe blogul tău plus încă vreo câteva recomandări de la alte persoane 😛

  • Reply Cris-Mary 10/01/2012 at 15:52

   :)) Super tare asta 😀 Iti fac o agenda cu remindere ? 😀 Fac categorie speciala 😀

  Leave a Reply