Cronică de film

The Holiday(2006)- the movie

31/07/2011

Şi ca să termin cronicile de film de azi, vin cu un film pe care vi-l recomand şi aduc la lumina un film din 2006 . Asta pentru că prin 2006 nu avem blog şi pentru că sincer nu am văzut acest film atunci când a apărut. Nu mă întrebaţi ce făceam că nu vă pot spune:)) glumesc..munceam ..mult..

Să revenim ”The Holiday ” este o comedie romantică care ni-i aduce în prim plan pe Cameron Diaz , Kate Winslet, Jude Law şi Jack Black .

Cee două protagoniste locuiesc una în L.A şi una în Anglia, decid printr-un program de vacanţă să facă schimb de case pentru 2 săptămâni după ce amândouă au parte de decepţii şi dezamăgiri în dragoste.
În căutarea liniştii se regăsesc pe ele şi că orice comedie romantică şi două noi jumătăţi . O comedie frumoasă cu un Jude Law şarmant, aşa cum ne-a învăţat.. O Cameron care arată foarte bine şi un Jack Black care joacă un rol mai liniştit decât cele cu care ne-a obişnuit . Despre kate Winslet pot spune că vocea şi accentul o fac foarte plăcută pe ecran .

Dacă căutaţi un film de relaxare şi pe care să-l vedeţi cu cel drag vă invit să-l vedeţi pentru că îşi merită 6.8-ul primit de pe IMDb 😉

Vă las cu trailerul şi vă urez o duminică plăcută , mâine mă ocup de lepşele primite şi totodată marti voi veni cu o nouă cronică de film pentru ”Green Lantern”:

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

5 Comments

 • Reply Lillee 31/07/2011 at 16:27

  Hmm, cum de mi-a scapat filmul asta? Sau poate ca l-am vazut? Gizas… recunosc, am o mare problema. Uit filmele pe care le vad, nu le tin minte titlurile, actiunea… niet. Cateodata imi dau seama ca l-a vazut abia pe la mijloc. Sunt nebuna? :))

  • Reply Cris-Mary 31/07/2011 at 16:29

   Noup , nu esti nebuna si eu mai uit dupa nume..dar daca vad trailerul imi amintesc daca l-am vazut sau nu 🙂

 • Reply Roscata 31/07/2011 at 19:34

  Am vazut fimul acum ceva ani dar mi’a placut la nebunie combinatia de englezo-americana.

  • Reply Cris-Mary 31/07/2011 at 19:36

   Bine spus si mie mi-a placut combinatia 🙂

 • Reply Green Latern(2011)- the movie 02/08/2011 at 13:51

  […] spuneam într-un post că urmează să merg la filmul Green Latern  aşa că zis şi făcut .Am plecat către Movieplex […]

 • Leave a Reply