Cronică de film

The Change-Up (2011)..the movie

23/08/2011

Are rost să vă spun că am fost la film aseară , deja cred că v-aţi obişnuit cu asta:)
Filmul pe care l-am văzut şi care auzeam că va fi unul comic, din spusele prietenilor este The Change-Up. Trebuie să recunosc că lunile astea au fost pline de de filme cu eroi sau comedii, aşa că avem de unde alege.
Revenind la The Change-Up , subiectul îmi este cumva cunoscut pentru că a mai fost la baza şi altor filme. Doi prieteni care duc vieţi total opuse: unul căsătorit, familist convins şi om de carieră .. unul drogat , genul de loser care nu reuşeşte nimic în viaţă dar cu priză la femei , se ”trezesc” unul în postură celuilalt după o întâmplare ciudată . Această postură le schimbă celor doi modul de a privi lucrurile după ce trec printr-o serie de întâmplări haioase sau mai puţin haioase.
Nota pe IMDb este 6.3 , deci a fost considerat mai slab faţă de Horrible Bosses care are acum 7.5 din 10 şi asta cred că din cauza faptului  că e cam ireală poveste din The Change-Up.
Bugetul care a stat la bază realizării acestui film este unul de 52 mil $  şi din 14 August şi până în present a scos 25 mil $ , aşadar cred că îşi va scoate banii.

1 observaţie : se pare că cei de la Hollywood în urma studiilor făcute au descoperit că un film pentru a fi de success trebuie să aibă un limbaj colorat şi  să aibă scene cu nudităţi şi astea să fie mai mult de partea feminină. Aşadar şi acest film are un limbaj colorat şi scene pe care le consider grosolane, deci aveţi grijă cu cine mergeţi la film nu de alta dar sala aseară era plină de copii under 15 care nu-şi aveau locul în sala de cinema la acest film.

2 observaţie : in ultimele filme am văzut cam aceaşi actori de am impresia când merg la cinema că văd un serial sau alţi actori nu mai există .What’s up with that ? Îl avem pe Ryan Reynolds – Green Lantern , îl avem pe Jason Bateman- Horrible Bosses şi pe Olivia Wilde – Cowboys and Aliens.. Intelgeti problema mea?

Iată şi trailerul şi da vă recomand să mergeţi să-l vedeţi:

 

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

8 Comments

 • Reply piticu 23/08/2011 at 11:04

  chiar foarte tare filmul,in seara asta sunt cu ochii in el :))

  • Reply Cris-Mary 23/08/2011 at 16:56

   Chiar sunt curioasa care o sa va plac amai mult intre Horrible Bosses si asta 🙂

 • Reply Roscata 23/08/2011 at 18:18

  Pare interesant :D… seriale… pentru fete, gen cougar town… sugestii?

  • Reply Cris-Mary 24/08/2011 at 18:11

   I love Cougar Town! Hmm, mai stiu unul dar imi scapa numele , promit sa-l caut si te anunt 😉

 • Reply Lusio 29/08/2011 at 16:02

  Noi si americanii:

  “1 observaţie : se pare că cei de la Hollywood în urma studiilor făcute au descoperit că un film pentru a fi de success trebuie să aibă un limbaj colorat şi să aibă scene cu nudităţi şi astea să fie mai mult de partea feminină.”

  si la tabloide..

  (we are) same shit!

  (Pacat ca partile bune nu stim sa le luam, decat pe cele rele)

  • Reply Cris-Mary 29/08/2011 at 16:04

   🙂 Corect 😀

 • Reply Lusio 29/08/2011 at 16:04

  Eu am vazut Horrible Bosses duminica.. dar cred ca urmeaza si asta :))

  • Reply Cris-Mary 29/08/2011 at 16:12

   Sa-mi zici apoi care ti-a placut mai mult .. parerile sunt tare impartite..

  Leave a Reply