Cronică de film

The Bourne Legacy(2012).. the movie

18/08/2012

Cred ca deja nu mai e un secret pentru nimeni ca imi place sa merg la film, asadar vreau sa va povestesc un pic despre ultimul film vazut : The Bourne Legacy.

Ca sa ne improspatam un pic memoria va spun ca Bourne este al 4-lea film in aceasta serie si vine dupa :

The Bourne Identity (2002) – nota IMDb 7.9 cu Matt Damon

The Bourne Supremacy (2004)- nota IMDb 7.7 cu Matt Damon

The Bourne Ultimatum (2007)- nota IMDb 8.1 cu Matt Damon

Cu ce vine nou ultimul film? In primul rand vine cu un nou actor in rolul principal si anume pe Jeremy Renner care joaca rolul lui  Aaron Cross si pe care l-am vazut in multe filme  cum ar fi:  The Hurt Locker, Mission Impossible-Ghost Protocol  si  in The Avengers .

Cu un buget de 125 mil $ si o nota de 7.2 pe IMDb, noul film din serie ne aduce povestea unui alt agent  care duce o lupta pentru supravietuire dupa ce guvernul american decide sa puna punct unor proiecte secrete in care experimentau diverse metode de a face din oameni normali supersoldati. Cross ramane ”the last man standing” si trebuie sa lupte pentru viata lui in timp ce este vanat pentru a fi lichidat de catre cei care pana nu demult ii erau sefi. Lupta nu este una usoara si trece prin diferite obstacole.

Nu fiti tristi, originalul Bourne jucat de Matt Damon inca traieste si este mentionat de cateva ori in noul film si tocmai de aceea cred ca exista posibilitatea ca sa mai vedem un nou film in serie cat de curand si sincer mi-ar placea acest lucru.

Nu stiu daca sunteti amatori ai filmelor de actiune care au in spate agentiile americane care doresc sa produca spionii sau soldatii perfecti, sincer nici eu nu sunt un mare fan dar pot spune ca a fost un film ok, digerabil care merita vazut mai ales daca sunteti fanii primelor filme din seria Bourne.

Asadar nu mai lungesc vorba si va las in compania trailerului :

Au mai scris si altii: Angela

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

6 Comments

 • Reply Radu 18/08/2012 at 21:50

  Nici nu știi cât îți mulțumesc pentru articolul ăsta.

  Știam că apare #4 din seria Bourne dar auzisem că e alt actor în rol principal și am dedus (logic, de altfel) că BOURNE e jucat de altcineva și atunci am zis STOP! Nu vreau să văd acest film, nu vreau să mai aud de acest film… Urăsc filmele în care actorii se schimbă. De exemplu n-am urmărit ultimul Spiderman, deși sunt mare fan… tocmai findcă au schimbat actorul :((

  Dar mulțumită articolului tău, findcă ai zis undeva ”[…]originalul Bourne jucat de Matt Damon inca traieste […] m-ai determinat să văd trailerul furnizat și să aflu că actorul cel nou joacă un nou rol, deci DA, sunt curios să văd filmul :D, dar nu-l voi urmări ca pe o continuare a seriei Bourne, ci ca un nou film de acțiune ce se leagă puțin de o serie pe care am urmărit-o 😀 (dacă m-am făcut înțeles e bine :P)

  • Reply Cris-Mary 18/08/2012 at 23:00

   Am inteles si ma bucur ca te-am facut sa-ti schimbi parerea, lucrurile se leaga frumos intre ele si filmele la fel si tocmai de aceea cred ca in curand vom vedea un nou film din seria Bourne.

 • Reply Cartim 18/08/2012 at 22:41

  Ai o leapsa la mine pe blog, e mai dificila , m-as bucura s-o preiei 🙂

  • Reply Cris-Mary 18/08/2012 at 23:06

   Am sa arunc o priovire maine cu siguranta 😀

 • Reply Romania Europeana 18/08/2012 at 22:47

  sa vedem cum o fi.de mult timp nu am vazut un film bun.thx!

  • Reply Cris-Mary 18/08/2012 at 23:07

   E ok, sa nu ai asteptari extraordinare 🙂 E un film ok:)

  Leave a Reply