Cu/despre mine.., Diverse

Shart sau un ”mai mult decât pârţ” lăsat/lansat la voia întâmplării

22/09/2011

Ok , m-am tot gândit dacă să scriu articolul ăsta şi cum să o fac să iasă ceva ok şi nu ceva scârbos 🙂

Subiectul despre care vorbesc este ”shart-ul” , ce e shart-ul ..pey să zicem că aveţi gaze şi le lăsaţi să ”iasă” , dar o dată cu ele ..greu greu de scris .. mai iese şi o ”surpiza” .. înţelegeţi voi.

Ei, am avut neplăcerea să intru într-un ”nor radioactiv” lăsat de cineva pe scara blocului. Frate abea ai plecat de acasă .. chiar nu puteai să o laşi acolo sau nu ai vrut să-ţi gazezi familia..

Bănuiesc că aţi păţit şi voi în genul ăsta , respectiv să nimeriţi într-un ”nor radioactiv” lăsat de cineva..

Chestia asta îmi aduce aminte de ceva prieteni care lasă  ”bombe” în urmă şi o spun râzând 🙂 Nu dau nume, nu-i frumos:)) ..Am avut o dată un moment când eu vociferam  prin autobuzul 178  :

”Care naiba eşti ăla de se scapă , serios vrei să ne omori pe toţi ” la care prietena mea  de lângă mine îmi spune razand : ” Shush, eu am fost fată dar nu am crezut că o să pută ” şi eu şocată : ”Da ce credeai că o să se întâmple?!”

Chestia asta îmi aduce aminte şi de un banc :

” Un bade intră într-un lift cu o doamnă şi la un moment dat doamna trage un pârţ.. Ruşinată doamnă îşi cere scuze : dar văi , nu am vrut , mi-a scăpat !” .. Mai trece un etaj şi iar plasează doamna un pârţ…şi iar ” îşi cere scuze ..”nu am vrut, mi-a scăpat” .. Mai trece un pic şi iar îi scapă doamnei un pârţ.. ea începe să-şi ceară scuze şi săracul bade foarte serios îi raspunde” Jaba do’mna, până nu te c*ci nu-ţi trece!”

Ei da, cam aşa e..

Ultima chestie de care îmi aduce aminte este această secvenţă din filmul ”Man of the Year (2006) când Robin Williams joacă rolul unui candidat la cea mai inaltă funcţie a statului şi iscodit fiind de presă să le spună despre trecutul lui , acesta spune una alta după care lansează ”bomba” pe la minutul si spune cu nonsalanta : ”I just farted back there!”

Ştiu că în unele ţări nu e o ruşine să laşi câte un pârţ ici colo dacă ai gaze pentru că e sănătos, se spune, dar eu zic .. sănătos pentru ăla de le dă nu pentru cel ce se nimereşte în zonă..

Ei ideea e următoarea , am băgat o viteză pe scări foarte mare pentru că mă gândeam să nu vină cineva în spatele meu şi să creadă că eu am scăpat ”norul”, asta ar fi fost chiar maxima zilei..

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

14 Comments

 • Reply Lillee 22/09/2011 at 19:17

  Ahahaha, rad eu dar nu e rasul meu.
  Stii care e faza? Eu am o problema. Sunt foarte sensibila la mirosuri. Daca nu imi convine vreunul… dau la rate instantaneu. Serios, nu e cu intentie. Si nu e valabil doar in cazul acestor mirosuri precizate de tine. Mi s-a intamplat sa fac o scena d’asta cand am simtit miros de ceapa prajita. Si nu, nu-s gravida. Sunt asa de cand ma stiu.
  Cam naspa…

  • Reply Cris-Mary 23/09/2011 at 08:18

   :)) Pt tine ‘norii radioactivi’ sunt periculosi , am spus eu bine la sfarsit pt sanatatea lor e ok dar pt cei care simt nu e ok:)

 • Reply Ciupanezul 27/09/2011 at 11:11

  :)) aici ai si tu dreptate. Eu si-acum tin minte o vorba: “De ce sa strici un lighean de mate?” Si-aici intra gazul radioactiv.

  Nu sunt genul care sa faca urat la mirosuri, dar sincer, parca-i parfum pe langa transpiratia lasata de unii. 🙂

  Poate ca acum sunt eu pretentios 🙂

  • Reply Cris-Mary 27/09/2011 at 11:13

   Grave sunt amandoua .. puii mei , la unele mirosuri nu ai cum sa nu fi sensibil ..

 • Reply Mărgeluţa 03/10/2011 at 00:38

  =)))) M-ai facut sa rad, nu gluma! :))))) Ah, si am vazut filmul, e super-super-supertare! 😉

  • Reply Cris-Mary 03/10/2011 at 10:07

   :)) Hehehe

 • Reply Claudiu 09/10/2011 at 14:24

  Recunosc dar nu mai spui la nimeni, acum vreo patru ani mi-a scapat la servici, in birou fiind eu si trei colege 🙂 M-a salvat una dintre ele, “stai linistit, si mie mi se intampla, des!” 🙂

  • Reply Cris-Mary 09/10/2011 at 14:28

   :)) Curajosule , asta da curaj Claudiu ..dar apreciez sinceritatea ta :)) ca sa nu mai vorbesc de sinceritatea colegei tale:))

   • Reply Claudiu 09/10/2011 at 15:17

    Valeeeeeu, ma inrosisem pana in albul ochilor, deja ma gandeam ce porecle or sa imi puna, gen Partaila Vanturescu 🙂

    • Reply Cris-Mary 09/10/2011 at 15:20

     Da, se pare ca totusi altcineva era expertul :))

     • Andy 11/04/2012 at 14:52

      Nu am mai citit un material atat de FUNNY din clasa a 4a. Cu toata rusinea spun ca eu nu ma pot abtine din ras daca simt mirosul norului. Sunt in stare sa mi’o asum numai sa ma pot bucura de momentul in care rad de ma stric.
      Pentru descrierea situatiei si exemplificare , Cris-Mary ejti FOARTE TARE :)))))))))

      Si cat e gluma e panarama dar exista vorba din batrani :
      Doar nu ai sa strici o besina pentru un lighean de matze.

      Va salut !

     • Cris-Mary 11/04/2012 at 14:55

      Bine ai venit si te mai astept cu drag oricand. Si ai dreptate cu vorba aia din batrani ..asa e:)

 • Reply Ana Q. 21/08/2012 at 19:20

  :))) ha ha! hai ca postul asta nu-l stiam! esti tare ce sa mai. m-ai amuzat la culme.
  si eu am patit-o acum o saptamana. chemasem liftul cu inca doua colege la munca. ajunge liftul la etaju` 3 si ies din el doi team leaderi. Cand intram noi…noru` radioactiv. Ne tineam de nas, am apasat sa coboram la 1. Cand sa coboram intra altcineva. Muream de rusine toate 3 sa nu creada cel de a intrat dupa ca noi lasasem noru`. :))

  • Reply Cris-Mary 21/08/2012 at 19:41

   True story 😀 Si inca se intampla des faze de genul 😀

  Leave a Reply