Cronică de film

Safe House(2011)…the movie

23/02/2012

Ok, va promiteam in urma cu ceva timp intr-un articol  ca voi merge la filmul Safe House si apoi va povestesc cum a fost filmul.

Am avut asteptari destul de mari de la acest film deoarece juca unul din actorii mei preferati Denzel  Washington alaturi de Ryan Reynolds. Filmul este bunicel, nu este unul care sa te dea pe spate dar rolurile facute de cei doi au fost bune. Vedem scene de actiune, vedem multe batai intre personaje si vedem un rol de plangacios a lui Ryan Reynolds. Deci omul asta a plans tot filmul si uneori nu prea am inteles de ce 😀 Adica te astepti ca un agent C.I.A sa aiba mai multa tarie de caracter.

Nota de pe IMDb este de 7.1 , bugetul este de 85 mil $ din care si-a recuperat mai bine de jumate numai in weekendul premierei in USA, deci cu siguranta isi va scoate banii.

Am vazut Safe House imediat dupa ce am vazut J.Edgar  cu Leonardo Di Caprio si sincera sa fiu  cred ca ambele au un sambure de adevar in ele, filmul lui Leo chiar mai mult adevar si ambele discretizeaza intr-un anume fel doua din cele mai puternice agentii  din USA si din lume C.I.A-ul si F.B.I-ul .

Povestea lui Safe House este una  destul de interesanta : avem un fost agent C.I.A care intre timp a devenit un renegat cautat de toate agentiile din lume si care a ajuns sa se ocupe de spionaj si contra spionaj, iar la polul opus avem un agent novice care isi doreste afirmarea si care nu se astepta ca una din cele mai plictisitoare misiuni sa se transforme intr-o lupta atat  fizica cat si morala.

Nu vreau sa va dau mai multe povesti despre firul actiunii pentru ca nu ar mai avea farmec sa-l priviti apoi.

Asadar, daca sunteti fani ai genului de film de actiune cu spioni si agenti ai statului american va recomand acest film.

 

Trailerul:

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

4 Comments

 • Reply Romania Europeana 25/02/2012 at 16:56

  povestea pare deja banala.sunt la moda clisee gen:filme cu jurnalisti rapiti,jurnalisti in vreme de razboi,spioni si conflictele lor interioare.personal nu cred ca am vazut in ultimele 3 luni un film realist sau satira politica tare..aahh, cred ca am vazut wag the dog.in rest nimic doar cacaturi SF 🙂

  p.s:cand vad in trailer ca e si un negru in film parca deja imi piere cheful….

 • Reply Mihaela Alexandrescu 26/03/2012 at 21:19

  Mie nu mi-a placut. M-am plictisit foarte tare. Dar asta pentru ca nu e deloc genul meu de film, am fost la cinema fara sa stiu nimic despre el (maare greseala). Si apoi n-am mai iesit in mijlocul filmului pentru ca la Mall Vitan trebuie sa scoli de pe scaune 10 oameni ca sa iesi tu din mijloc asa ca am indurat…

  • Reply Cris-Mary 26/03/2012 at 21:19

   :)) Buna asta..dar a fost slabut..clar!

  Leave a Reply