Cu/despre mine.., Diverse

Să-mi iau vacanţă, să nu-mi iau vacanţă..

22/07/2011

Din seria lepşelor, mai raspund unei lepşe primite de la Mariciu şi Sandu Ionuţ . Întrebarea primită de la ei este dacă bloggeri îşi iau vacanţă.

Acum sincer este un subiect destul de ciudat să-l dezbat pentru că eu nu mă consider mare blogger.
Cititorii mei mai vechi îşi amintesc că eu am avut o pauză de un an pe acest blog ,o pauză pe care am luat-o datorită schimbărilor din plan personal şi datorită faptului că nu m-am am simţit că aş vrea să scriu. Acum am revenit în forţă pentru că mi-am dorit şi pentru că lucrul ăsta îmi place.

Aşadar eu pot spune că mi-am luat vacanţă timp de un an de zile 🙂 Mai sunt situaţii cum ar fi plecatul în vacanţă în altă localitate sau în altă ţară şi atunci am tendinţa de a mă îndepărta de blog şi de a profita din plin de vacanţă. Motivul este simplu, nu vreau să-mi petrec timpul stând în faţa laptopului şi postând gânduri din vacanţă, ci mai degrabă sunt cu aparatul foto în mână şi fac mii de poze.

Aşadar, da bloggerul trebuie să-şi ia vacanţă dacă el simte asta şi cred că cititorii ar înţelege. Nu e o părere pe care mulţi o împărtăşesc însă deh eu sunt un blogger mai rebel.

Voi ce ziceţi?

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

14 Comments

 • Reply Nice 22/07/2011 at 11:52

  Si eu am facut leapsa asta ieri si consider ca o detasare de blog, de lumea virtuala e binevenita uneori. Si pe aceasta cale tin sa imi exprim nedumerirea in legatura cu ideea indusa de unii in blogosfera cum ca blogul trebuie actualizat zilnic sau macar o data la doua zile. Eu sunt in vacanta si nu am chef sa mi-o petrec pe blog. Vreau sa ma bucur de fiecare zi de libertate, de toate activitatile frumoase pe care le putem desfasura vara. Nu scot profit din blog, nu sunt ahtiata dupa trafic si nici nu am cititori care sa ofteze dupa o anumita ritmicitate in aparitia articolelor pe blogul meu…

  • Reply Cris-Mary 22/07/2011 at 12:02

   Si eu cred ca tine mult de tipul blogului pe care il ai , daca itit permiti sa iei o pauza sau nu. probabil noi care nu facem bani din asta gandim asa , pentru unul care in schimb face bani e ca si cum e nevoit sa scoata ziarul azi ca altfel nu are tiraj .. Cam asa vad eu lucrurile.

 • Reply addicted 22/07/2011 at 17:31

  Cand bloggerul vrea o vacanta, cand simte nevoia de isi lua una e liber sa o faca. Cititorii fideli si dragi nu vor spune decat ” vacanta placuta “. 🙂 Si eu-mi voi lua vacanta cateva zile insa pe blog va fi activitate fara a fi non stop prin preajma!

  • Reply Cris-Mary 22/07/2011 at 17:48

   Asa zic si eu 😀 asa ca vacante placute sa avem:D

 • Reply Lillee 22/07/2011 at 20:49

  Pai cam tot aceeasi parere o am si eu. Am avut o pauza de cateva luni… in care postam foarte rara pentru ca asa simteam. Apoi am revenit.
  Imi iau concediu de la bloggerit doar cand sunt plecata pe undeva… sau n-am chef de scris. 🙂

 • Reply fj13 22/07/2011 at 23:02

  Vacanta placuta 🙂

  • Reply Cris-Mary 25/07/2011 at 08:02

   Multumesc 😀 A fost a fost:)

 • Reply TED 23/07/2011 at 11:59

  da, ia-ti vacantal linistita :))

  • Reply Cris-Mary 25/07/2011 at 08:06

   Done. Am revenit dupa doua zile out of online 😀

 • Reply Mărgeluţa 23/07/2011 at 18:59

  Eu prefer sa traiesc vacanta decat sa o povestesc! 😉 Si-n plus, se intampla multe chestii in viata noastra personala care numai chef de jelit pe blog nu ne dau!

 • Reply Paul 23/07/2011 at 22:03

  Eu zic ca ti-am dus dorul acel an :>..Dar te inteleg, daca nu simti nevoie sa scrii nu trebuie sa o faci..pentru ca nu va iesi bine 🙂

  • Reply Cris-Mary 25/07/2011 at 08:00

   OO , multumesc Paul , mai mult a fost dorinta de a avea o viata dincolo de P.C..

 • Reply LindeMona 24/07/2011 at 00:38

  Personal, sunt de acord cu tine. Si eu am luat o vacanta foarte lunga, peste un an de zile, iar acum revin cu idei noi si cu o dorinta nebuna de a scrie din nou.
  Consider ca aceste vacante pot fi uneori si constructive pentru un bloger. In timpul acelei pauze fiecare traieste diferite experiente si invata lucruri noi. Asa ca mereu revine cu ceva nou, cu o abordare noua, cu o gandire total diferita.
  Singurul lucru care este in dezavantaj, este acela ca lumea uita de tine, mereu apar blogeri noi si trebuie sa stii cum sa iti reinvii blogul si sa atragi cititorii.

  • Reply Cris-Mary 25/07/2011 at 07:59

   Bine ai venit si revenit 🙂 Suprinzator ,cine ma citea inainte ma citeste si acum si a revenit cu cate un comentariu .

  Leave a Reply