Cu/despre mine..

Return of the Jedi

26/06/2014

Casa, munca, relaxare, ganduri, dorinte, excursii, calatorii, munca, casa, caine, familie, prieteni, petreceri, bucurie, tristete, carti, cadouri, socializare DAR  in cantitati niciodata egale. Ma tot gandeam cum sa va explic absenta mea de pe blog intr-un articol sau in cat mai putine cuvinte .. Destul de greu pentru ca fiecare cuvant enumerat mai sus are in spatele sau una sau mai multe povesti.  Daca ar fi totusi sa gasesc un punct comun sau mai predominant as spune casa pentru ca mutarea mi-a adus cele mai multe provocari si tot nu am terminat.

Oricat de mult mi-am dorit tot nu am reusit sa termin totul insa le fac pe rand printre picaturi si printre alte probleme pe care trebuie sa le rezolv zilnic ori la servici, ori in afara lui. Cert este ca expresia ”omul cat traieste invata”  mi s-a potrivit perfect in ultima perioada pentru ca am avut multe de invatat in perioada ce a trecut si sunt sigura ca voi mai avea multe de invatat si de acum inainte.

Am sa va povestesc treptat una cate una diverse experiente si sper din suflet sa-mi ramaneti aproape si sa ne citim din nou cu drag pentru ca mi-ati lipsit!

 

Photo credits: www.crmdesign.ro

P.S : Va astept cu drag  pe instagram  cristinamariab

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

7 Comments

 • Reply Claudiu 05/07/2014 at 14:52

  Mi se pare mie sau aia e o poză de supererou, gen Captain planet? 🙂

 • Reply Cristi 07/07/2014 at 18:07

  In fiecare zi e ceva de facut, important e sa gasesti un echilibru in toate. Si nu e usor. 🙂

  • Reply Cris-Mary 08/07/2014 at 11:03

   Ai dreptate Cristi, te admir ca reusesti sa faci asta si reusesti sa o faci zilnic desi stiu ca nu e usor deloc!

   • Reply Cristi 08/07/2014 at 20:22

    Multumesc mult, dar eu chiar nu reusesc sa gasesc un echilbru zilnic. Mereu se inclina balanta intr-o parte. Poate in viitorul apropiat voi gasi. 🙂

 • Reply Pato Basil 30/10/2014 at 20:03

  Bine ai revenit, cum ai facut si tu vreau sa dau si eu un refresh blogului, poate va fi necesar inca putin timp… inca nu sunt pe deplin acomodat cu noul stil de viata.

 • Leave a Reply