Cu/despre mine..

Noul birou !!

03/03/2010

Buna dimineata 😀 .. astazi emit dintr-o noua locatie , de pe o alta frecventa 😀 . De astazi m-am mutat la noul birou si cum am uitat sa iau aparatul foto cu mine nu va pot arata noul meu birou insa promit sa o fac .

Ce pot sa spun despre noul birou , in primul rand e mai aproape de casa ..iuhuuu ..mai scutesc cateva zeci de minute bune .. dar tot urmez ruta cu podul Grant deci nu am scapat de aglomeratia de pe pod . Locatia este chiar la capatul lui 41 la Herastrau , asa ca daca ma enervez las masina la birou , ma urc in tramvai si plec spre casa si ajung destul de repede . Nu-mi place ca nu am lumina naturala ..fereastra pe care o am are privelistea intr-un spatiu al hotelului Pullman si astazi tocmai se pregateste un eveniment deoarec ma uit cum se instaleaza in acel spatiu scena . Pot spuen ca sunt lucruri noi si inedite deoarece nu ai ocazia atat de des sa vezi alpinisti si ”x” oameni care monteaza o scena .. Daca spectacolul se tine in cursul saptamanii am parte de intrare gratuita , stau si ma uit pe geam:):).. dar ar fi destul de jenant pt ca ar dudui muzica prea tare sa mai pot lucra ..

Un alt aspecta care ma ucide a fost parcarea subterana , imi este clar ca am vauzt prea multe filme in care personajele sunt atacate in astfel de parcari , oricum mi se pare un pic sinistra si infricosatoare dar ma voi obisnui si oricum geanta e plina si grea si o pot manevra cu usurinta in caz de pericole .Interesant ca in parcare este amenajat si un service auto(bun pentru o pana neprevazuta) dar si o spalatorie auto (si mai bine cand ti-e lene sa mergi undeva sa-ti speli masina) . Inca nu stiu preturile dar pozitia celor doua locatii ma face sa cred ca preturile sunt destul de ridicate .

Am o stare de spirit buna asa ca voi incerca sa profit din plin de schimbarea asta din viata mea , respectiv noul birou si nou afunctie si vorba cantecului :” Que sara …sara , whatever will be …will be”.

Va imbratisez

xo xo

Un PS: A trecut mai bine de o ora ..scena e instalata si eu tocmai ma uit la o domnisoara cum se da in sus si in jos pe o bucata de cearceaf(nu stiu cum sa-i zic) care atarna din tavan …fara nici o protectie ..se infasoara cu ea ..apoi isis da drumul ..si ia pozitii de te miri .. ce ciuda imi e ca nu am aparatul azi la mine.. Incepe sa-mi fie frica pentru domnsioara care nu are nici un fel de plasa de siguranta …puiii mei .. sper sa nu vad si salvarea in prima zi de munca .. Pt baieti .. daca ati vedea ce spagat si ce pozitii ia domnisoara care arata ffffffffffffff bine .. phiuuu ..ati sta numai cu ochii beliti in geam 😀

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

10 Comments

 • Reply 1+doua 03/03/2010 at 14:56

  pup si xo xo … e pleonasm. 🙂

  Si sa faci poze… sa o vad pe tipa aia cracita. 😀

  • Reply Crissu 03/03/2010 at 15:56

   @ 1+doua :P.. am vrut sa scriu imbratisez ..refac.. criticule mic:P

 • Reply realbadpisy 03/03/2010 at 15:32

  hehehhehehe! vfreau poze neparta cu noul birou si bine intles cu se ce mai vede de la fereastra…nu de alta dar sa fiu ce culori sa iau sporl casei 😀

  • Reply Crissu 03/03/2010 at 15:59

   @realbadpisy : maine ma ocup :D:D

 • Reply Lillee 03/03/2010 at 23:28

  Felicitari pentru noul birou. 🙂

 • Reply Blindius 04/03/2010 at 00:05

  Ţi-ai ”tras” birou în clăridile acelea ”gemene” dinspre Romexpo? Îţi doresc să lucrezi cu voioşie şi spornicie,şi să plăteşti impozitele complet sănătoasă !

 • Reply 1+doua 04/03/2010 at 08:11

  @crissu.
  Ti-am atras atentia sa nu te faci de ras. 🙂

 • Reply Pavel 04/03/2010 at 19:58

  Apropo de parcare subterana http://bit.ly/kshd7

  • Reply Crissu 04/03/2010 at 20:50

   @Pavel … tu vrei sa nu mai parchez la -2 😛 … o las la colt de strada 😀

 • Reply Un mic update 02/05/2011 at 11:53

  […] importanta pe plan profesional nu s-au intamplat, inca nu mi-am schimbat locul de munca si nici locatia […]

 • Leave a Reply