Cu/despre mine..

Noaptea devoratorilor de publicitate

05/06/2011

După ce un an de zile sau chiar mai bine de un an nu am avut prea multe activităţi notabile în ‘social life’, să-i zic aşa, în ultimul timp am ieşit din cochilie şi am făcut lucruri pe care mi le-am dorit. Una din dorinţe aşa cum vă spuneam în urmă cu ceva timp a fost să merg la ‘Noaptea devoratorilor de publicitate’.

După ce am stat două ore jos la film , m-am urcat în maşină şi am plecat către Sală Palatului, locul unde se desfăşura acţiunea . Din cauza întârzierii de la film am ratat partea de stand up a lui Bobo, care a fost în partea de început şi care din ce am înţeles a fost una chiar comică şi am ajuns când deja pornise maratonul reclamelor .

Îmi este greu să spun dacă eventul din acest an a fost mai bun sau mai prost pentru că nu am mai fost şi nu am termen de compartie, însă pot spune că am fost mulţumită de ce am văzut. Clar unele reclame au fost bune şi unele au fost  chiar banale şi nu prea şi-au avut locul lor. Trebuie să recunosc că au fost câteva foarte haioase şi câteva foarte tragice de te simţeai un pic incomod sau neputincios la vederea lor.

Apoi au fost unele reclame care se încadrează la secţiunea ‘film scurt’ 🙂 şi ar căror sens nu-l înţeleg.Cu cât sunt mai mari cu atât par să-şi piardă esenţa şi până la final cam uiţi ce a fost la început. E clar că cele mai aplaudate au fost cele haioase şi cele cu mesaj Eco.

Nu am rezistat decât până la 02.30 şi am ratat ultima parte însă am avut timp să-mi aleg câteva preferate pe care oricât le-am căutat nu le gasec.Motivele pentru care nu le găsesc: poate pentru că nu am reţinut bine anul şi ţara din care vin dar promit să intensific căutările şi în cazul în care le voi găsi să revin cu ele.

Nu am regretat  orele petrecute privind reclamele şi singurul astpect negativ, şi care poate ar trebui luat în considerare de organizatori, este că scaunele sunt incredibil de incomode şi deşi există pauze, acestea  nu te ajută prea mult.

Eu vă sfătuiesc dacă sunteţi amatori de reclame să mergeţi şi să vedeţi un astfel de event, e distractiv.

Late edit, le-a gasit Mariciu reclamele , doar el e freak-ul publicitatii :))Multam Mariciu🙂 :

Sunrise SMS Dialogues

 

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

9 Comments

 • Reply Noaptea Devoratoratorilor de Publicitate 2011 @ Mariciu.ro 05/06/2011 at 16:50

  […] mai scris despre eveniment şi Cris-Mary, căreia îi mulţumesc pentru […]

 • Reply vacitim 06/06/2011 at 10:17

  Neața 🙂

  Nu am fost niciodată la un astfel de eveniment, dar bănuiesc că poate fi o experiență interesantă 🙂

  • Reply Cris-Mary 06/06/2011 at 15:40

   Este sa stii, e de urmarit pagina lor oficiala si poate prinzi si tu o ocazie sa mergi 😉

 • Reply Leapșa de la Bianca « Marin Toma's Blog 06/06/2011 at 10:43

  […] cum spuneam mai sus, nimeni din cei menționați pe acișilea nu trebuie să preia leapșa, eventual pot lăsa câte un banc pe […]

 • Reply Mari 06/06/2011 at 12:09

  poate strangi cateva din ele intr un post…. 😀

 • Reply Diana 06/06/2011 at 15:26

  Mda… ratată și anul ăsta…

  • Reply Cris-Mary 06/06/2011 at 15:40

   A fost interesanta si e de vazut o data in viata 😀

 • Reply Lillee 06/06/2011 at 15:46

  Da’ comentariul meu de ce nu a aparut? Huh? Ziceam ca am fost o singura data, parca, si a fost tare misto. 🙂

  • Reply Cris-Mary 06/06/2011 at 15:48

   Apoi Lillee : cred ca e la cealalta postare , cand imi exprimama dorinta sa merg :)) Sau s-a pierdut pe cablu:D Si mie mi-a palcut, mai putin scaunele 🙁

  Leave a Reply