Cronică de film

Monte Carlo (2011) ..the movie

24/08/2011

Ce au în comun Kenya şi România? Da , da.. asta e întrebarea şi nu e o glumă va promit .. Vă răspund eu, pentru că ştiu că nu e uşor să găseşti similitudini şi nici nu-mi place să vă pun să daţi căutări pe wiki acum, ambele din ele au apărut în filmul ”Monte Carlo” într-un context destul de trist pentru noi . Câţiva bogataşi se ”chinuiau” să cumpere o bijuterie pe bani grei , bani care apoi urmau să fie folosiţi pentru constuirea de şcoli în România şi Kenya. Deci da, avem încă o dată confirmarea că străinii ne văd ca pe o ţară extreme de săracă cu muritori de foame .

Să revenim la film, filmul este o comedie uşoară cu un buget de 20 $ şi o notă de 5.1 pe IMDb . Este un girly movie care poate fi privit numai dacă doriţi o comedie uşoară. Actriţele din film fac parte din generaţia nouă de la Hollywood şi în rolurile principale le avem pe Selena Gomez, Katie Cassidy şi Leighton Meester (Goosip girl) .

Că şi orice girly movie avem o poveste uşoară , personal jucat de Selena Gomez locuieşte în Texas şi nu a ieşit niciodată din America dar îşi doreşte să o facă. Destinaţia mult visată este Paris , aşa că strânge bani şi reuşeşte după terminarea liceului să plece într-o călătorie în Paris alături de prietena ei cea mai bună şi sora vitregă.

Asemănarea cu o fată din înalta societate (jucată tot de ea) o pune pe aceasta în noi ipostaze şi excursia la Paris se transformă într-o plimbare prin Monte Carlo. Logic că toate 3 isi găsesc dragostea , doar e girly movie..
Filmul se încheie cu o scena filmată în ”România”( un studio din Budapesta care a încercat să redea România).

Aşadar, vreţi o comedie uşoară , fără limbaj colorat , extrem de girly , iat-o:

 

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

3 Comments

 • Reply Lillee 25/08/2011 at 22:09

  Moaaa cate filme vezi in ultima vreme. Apropo, Scufita Rosie ai vazut? ( thriller sau ce o fi ). Sunt curioasa daca ai ghicit cine e lupul. La noi au avut loc adevarate polemici pe subiectul asta ( in timpul filmului ). 🙂

 • Reply annitu 28/08/2011 at 18:40

  Dacă-i cu Selena Gumă nu mă uit :))

  • Reply Cris-Mary 29/08/2011 at 08:41

   Te cred, multi zic la fel 🙂

  Leave a Reply