Diverse, Faze D'oh !

Misterioase sunt caile preotilor

07/01/2014

Boboteaza sau ” marea imbulzeala” este un nou prilej ca sfintenia din oameni si fetele bisericesti sa iasa la lumina. Asta la nivel declarativ caci faptic numai sfintenie nu putem numi nebunia generata de apa sfanta si busuioc.

Ieri la pranz eram in Mega Image la Crangasi si cumparam ceva salata si fructe,  altceva nu prea merge dupa aceste sarbatori incarcate de bunatati, cand brusc aud pe cineva care  incepe a canta. M-am gandit in prima faza ca vreun cumparator a fost socat de pretul fructelor sau nu i-au priit sarmalele de sarbatori, ma dau un pic pe spate sa pot vedea de raft ce se intampla,  si cand colo il vad pe domn parinte cu o bucata de busuioc in mana urmat de un  dascal care se credea cel putin Pavarotti.

O ia parintele la goana (nu glumesc, era pe repede inainte) prin  magazin si pe cine prindea il faulta cu bucata de busuioc peste cap de isi uita bietul om si gandurile. Daca nu ma insel am vazut si ceva maini intinse de multumire , nu stiu daca erau ceva bacnote prin ele dar am ramas paf .

Cum nu ma simteam tocmai bine si nici nu imi cautam vreo altoiala cu busuioc am decis sa fac o fenta. Nu mai facusem de mult timp fente dar trebuie sa recunosc ca mi-a iesit perfect, chiar si eu am fost uimita ca mai detin abilitatile de handbalista.

Da da, auziti bine, l-am fentat pe domn parinte  intre raionul de cafea si legume si am plecat  direct spre casa de marcat  unde una din casiere era tare fericita si spunea ca nu o sa se spele prea degraba pe cap.

Ei, intamplarea asta mi-a adus aminte de filmuletul ala de la rusi care tot umbla pe internet la un moment dat :

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

4 Comments

 • Reply Claudiu 07/01/2014 at 14:55

  Eu vad asta ca pe o alta metoda de cersit cu nesimtirea suprema, cersetorii stau la coltul strazii si isi spun povestirea, in schimb popii dau peste tine.
  Si ce or fi facut clientii de alte religii? Fara gluma, luam o sticla de pe un raft si printre “dragalasenii” il “botezam” asa temeinic, mai ceva ca in filmuletul ala 😀

 • Reply Andreea 10/01/2014 at 13:31

  Asa este la noi. Vrei nu vrei, nu scapi.

  • Reply Cris-Mary 03/02/2014 at 15:20

   Oare de ce, mai degraba cred ca ar trebui sa fim intrebati daca vrem si apoi sa se treaca la fapte..

  Leave a Reply