Cronică de film

Kick Ass ..the movie

09/05/2010

Aseara am decis sa vedem filmul Kick Ass .. Nu stiam nimic de filmul asta ci doar ca era trecut in programul de la Movieplex . Acum sincer sa va spun sunt putin bulversata , filmul are o nota buna pe IMDB , un 8.4 din 10 , ceea ce nu e rau ..

Filmul este foarte interesant ca si subiect , cum oameni obisnuiti fara puteri supranaturale doar cu o dorinta imensa de fi eroi si de a face bine se decid sa devina eroi .Unii sunt condusi din dorinta de razbunare si altul e condus de ideea de ca nimeni nu a incercat sa fie erou si de ce sa nu fie el primul 🙂 .Am fost surprinsa sa-l vad pe Nicholas Cage, un actor care imi place foarte mult . Pot sa spun ca filmul este unul cu multe scene sangeroase in genul a la Kill Bill si ma intreb cum au putut fi de acord parintii tinerei actrite care detine un rol in acest film sa-si lase copilul sa joace asemenea scene ..dar .. e actrita .. se caleste de mica.. Sincer vi-l recomand  cu atentionarea insa ca e un pic ciudat  si nu e chiar ce va veti astepta.Eu l-am vazut fara sa vad trailerul si parca a fost mai interesant asa , deci va sfatuiesc sa faceti la fel:).

L-as baga la genul comedie neagra , dar e parere proprie de neavizat .

Oare nu se afla si printre noi un erou care sa ne salveze?:)

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

4 Comments

 • Reply realbadpisy 10/05/2010 at 16:15

  da deci am vazut filmul asera …e fain dap!

  • Reply Crissu 10/05/2010 at 16:38

   @RealBadPisy: eu i-am zis interesant 🙂

 • Reply My life in few words 13/05/2010 at 16:23

  exact aseara am vazut filmul..si cum ai spus il pot numi interesant..putin “ciudat”..cam sangeros..si m-am asteptat sa vad oricum altceva (am vazut trailerul inainte)..avand in vedere ca l-am vizionat de la ora 11 pe la jumatate ma lua somnul dar…sfarsitul plin de actiune si…eroism m-a facut sa ma “trezesc”..in concluzie…un film interesant cu care merita sa-ti pierzi 2 ore…

  • Reply Crissu 13/05/2010 at 18:02

   @my life in few words: bine ai venit in casuta mea , te mai astept si eu !

  Leave a Reply