Cronică de film

It’s complicated – the movie

21/02/2010

Aseara a venit Marius la mine cu 3 filme , dintre toate l-am ales pe ”It’s complicated” si nu mi-a parut rau . Mi-a placut subiectul ,e unul pe care nu l-am mai vazut pana acum . Actiunea buna , actorii au jucat bine . Mi-a placut acest film si pentru ideea ca roata se intoarce in viata si ai grija ce faci pentru ca intr-o zi te vei trezi in postura celailalte persoane . As desconspira un pic din subiectul filmul daca as aprofunda aceasta idee in film si de aceea nu am sa o fac , cu siguranta va veti da seama de ce zic acest lucru daca veti vedea filmul .

Ramanand pe acest subiect, insa de  data asta in viata de zi cu zi , va pot spune ca e multe ori in viata am trecut prin acest fenomen de ”roata se intoarce(Karma)” si cred in acest lucru . Asa ca ma gandesc de doua ori inainte sa fac un lucru pentru ca intr-un fel sau altul  dealungul vietii vei mai trece prin situatii similiare si poate fi bine pt tine sau rau , depinde de ce ai facut .

Nu stiu daca cu totii sunteti de acord cu aceasta idee si daca toti ati trecut prin acest fenomen , insa eu asta am patit  si am decis  fac bine => primesc bine  , fac rau =>primesc rau .

Voi ce parere aveti de subiectul ”roata se intoarce”?Ati trecut prin asa ceva ? Astept opinii si chiar exemple de la voi .

Sa aveti o duminica frumoasa , eu cu siguranta voi avea :D:D… Azi fac tort pentru ziua mamei mele care va fi maine , o sa postez o poza sa vedeti ce va iesi :):):)

xoxo

Pupici!!

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

8 Comments

 • Reply BlackCat 21/02/2010 at 14:45

  La multi ani pe maine pentru mami tau! Spor la facut tortul!
  Am vazut filmul. Chiar mi-a placut, ca sa nu mai spun ca actorii sunt de top.
  Cred ca roata se intoarce dar si in sens invers, adica dupa mai multe nenorociri vin si vremuri extraordinare.

  • Reply Crissu 21/02/2010 at 15:06

   @BlackCat : multumesc pt mami . Roata aia se intoarce in 2 feluri , asta e clar .. de acea am zis ca am grija ce faca ca sa mi s eintampla nu mai de bine . Nu-i fac nimanui ceva rau pt ca intr-o zi raul ala mi se va intoarce si eu voi fi de partea celuilalt …

 • Reply Lillee 22/02/2010 at 05:09

  Mi-a placut foarte mult filmul. Alec Baldwin e genial.
  Abia astept sa vad tortul. Poate ne opresti si noua o felie acolo….s-o cinstim pe mama ta.
  La multi ani si tot ce isi doreste dumneai !!!

 • Reply Lillee 22/02/2010 at 05:09

  “dumneaei”

 • Reply realbadpisy 22/02/2010 at 14:11

  La muuulti ani mamici tale..astept pozele cu tortul.

 • Reply Alex My soul... 22/02/2010 at 15:48

  La multi ani mamei tale! 🙂 roata asta e in functie de noi asa cum ai zis si tu..ce faci acum se proiecteaza in viitor in bine sau rau. iti doresc o zi frumoasa si spor la terminat pregatirile pentru ziua mamei:)

 • Reply Bogdan 22/02/2010 at 18:41

  Salut,daca esti de acord cu link exchange,contacteaza-ma!

 • Reply Alex My soul... 22/02/2010 at 20:09

  Multumesc pt ca ma citesti, mi’am schimbat adresa blogului, de asta nu mai functioneaza linkul din blog roll ul tau. da un clik aici pe numele meu si poti intra ca deobicei pe blog. multumesc:)

 • Leave a Reply