Cronică de film

Horrible Bosses (2011).. the movie

16/08/2011

După un grătar frumos şi o noapte prelungită de poker &games cu prietenii m-am bucurat din plin de ziua de ieri care a fost una liberă . Aşadar m-am trezit şi am constat cu bucurie  că The Sexist mi-a publicat articolul , apoi m-am sărbătorit pentru ziua de nume că mai apoi pe seară să ajungem la film .
Era un film care promitea multe , asta din trailerul pe care îl văzusem şi pot spune că nu ne-a dezamăgit şi deşi eram obosită nu am regretat nici o clipă că am ajuns aseară la cinematograf şi l-am văzut .
O comedie frumoasă , clar superioară lui Bad Teacher , actori unul şi unul dintre care îi enumăr pe : P.J .Byrne, Kevin Spacey, Collin Farrell, Steve Wiebe, Jennifer Aniston, Jason Bateman, Charlie Day and many more..
Filmul este despre 3 prieteni care sunt persecutaţi şi hărţuiţi de şefii lor jucaţi de Colin Farrell , Kevin Spacey şi Jennifer Aniston . Teroarea devine atât de insuportabilă încât cei 3 nu mai rezistă şi doresc să-şi facă dreptate într-un mod destul de extreme , respective să-I ucidă pe cei 3 pentru că în acest fel ar scăpa şi ei de probleme dar şi omenirea . De aici porneşte un întreg şir de aventuri  şi de întorsături prin care trebuie să treacă cei trei pentru a-şi duce planul la bun sfârşit.
În afară faptului că cei 3 actori din rolul principal îşi joacă rolurile foarte bine există  o chimie extraordinară între ei, pentru că la un moment dat chiar am avut impresia că ei aşa sunt şi dincolo de ecran , vă pot spune că rolurile jucate de Farrell , Spacey şi Aniston sunt magistrale.
Limbajul filmului este unul colorat şi ce pot să vă spun este că toţi băieţii au fost impresionaţi de Jennifer Aniston care joacă rolul unei şefe nimfomane şi este foarte obraznică şi îndrăzneaţă . O ipostază în care nu am mai văzut-o până acum pe Jeniffer Aniston  şi a uimit deoarece la un moment dat am fost întrebată  : ” Jennifer Aniston sau Angelina Jolie, cred că i-a fost greu lui Brad Pitt..”
Aşadar recomand cu plăcere această comedie care are 7.5 din 10 pe IMDb şi până ajungeţi să-l vedeţi vă las cu trailerul:

 

 
P.S: O săptămână frumoasă!

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

13 Comments

 • Reply Dragos FRD 16/08/2011 at 09:26

  In principu un film cu Kevin Spacey nu trebuie ratat. Dar presupun ca imi va fi tare greu s-o suport pe Jennifer Aniston….

  • Reply Cris-Mary 16/08/2011 at 12:12

   E foarte evil Spacey in filmul asta 🙂 .. Iar Jennifer e foarte diferita de celalalte roluri pe care le joaca si stai linistit ca nu apare asa mult:) Sa inteleg ca in cazul dilmei Jennifer Aniston sau Angelina Jolie ai merge pe varianta Jolie?

   • Reply Dragos FRD 16/08/2011 at 12:54

    De când am vazut “The tourist” mi-a cam trecut si de Angelina Jolie….Febletea mea, mai nou (ehhhh….Demi Moore, Sigourney Weaver, Susan Sarandon sau Sharon Stone au si ele niste vârste….) e Natalie Portman. Am vazut-o in câteva roluri, toate diferite, toate foarte bine jucate, are un Oscar pentru un rol extrem de dificil, pentru care chiar a muncit pe rupte…. Pe când Jennifer a ramas aceeasi tipa relativ frumoasa care are impresia ca e geniu neinteles, Fecioara Maria sau Ioana d’Arc, toate intr-una singura, desi, cu o exceptie sau doua, rolurile ei sunt cam aceleasi si cam usurele…

    Pe Kevin Spacey, de asemenea, l-am vazut in roluri diferite. Are omul asta un fel de a fi….nu poti zice decât “jos palaria”, desi nu toate filmele ar putea fi considerate bune.

 • Reply tigara electronica 16/08/2011 at 14:38

  un film super cu exceptia lui Jennifer Aniston care nu stiu de ce dar ma enerveaza mai nou.

  • Reply Cris-Mary 16/08/2011 at 14:42

   🙂 What is it cu Jennifer 🙂 .. deci sa inteleg ca tot spre Angelina se merge 🙂

 • Reply O leapșă după muuult timp | Ciupanezul 17/08/2011 at 09:47

  […] ar merge mai departe la: Diana, Gabriela, Cris Mary, 'mnealui si cine o mai vrea. Articole asemănătoare:Un abonament de Internet mobil S-a deschis un […]

 • Reply Ciupanezul 17/08/2011 at 09:52

  L-am vazut aseara si am ras cu lacrimi. Super film. Super idee. Motherfucker Jones :))

  • Reply Cris-Mary 17/08/2011 at 09:56

   =)) Exact ..Motherfucker Jones =))

 • Reply Ultimele clipe ale lui Constantin Brâncoveanu « Marin Toma's Blog 17/08/2011 at 12:33

  […] masa mare din lemn străbun stau domnul și ai săi boieri Pe bărbile bătrâne se sprijină trecutul și-n ochii scrutători Se reflectă tot mai puternică […]

 • Reply piticu 17/08/2011 at 21:48

  chiar foarte frumos filmul !

  • Reply Cris-Mary 18/08/2011 at 08:18

   Toata lumea spune asta deci a fost unul reusit 🙂

 • Reply The Change-Up (2011)..the movie 23/08/2011 at 08:32

  […] haioase sau mai puţin haioase. Nota pe IMDb este 6.3 , deci a fost considerat mai slab faţă de Horrible Bosses care are acum 7.5 din 10 şi asta cred că din cauza faptului  că e cam ireală poveste din The […]

 • Reply Mariciu 02/09/2011 at 19:49

  🙂 Bun film!

 • Leave a Reply