Cronică de film

Grown Ups ..the movie

29/07/2010

Unul din filmele vazute in aceasta perioada a fost Grown Ups. Vazusem trailerul in cinematograf  si cele cateva momente haioase ne-au impins sa ne dorim sa-l vedem . Distributia este una de exceptie pentru toti cei care intruchipeaza rolurile masculine sunt mega cunoscuti in acest gen de filme . Asadar avem Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock , David Spade si Rob Schneider… poti sa spui mai mult de atat? Ei fac parte dintr-o generatie buna de actori de comedie care s-au maimutarit in multe filme si ar trebui ca un film cu ei sa ma dea pe spate , sa rad cu lacrimi .. dar nu a fost asa . Mi-am dat seama ca singurele momente bune din film la care am ras au fost cele din trailer si in rest cam atat .

Incercand sa ma gandesc de ce nu a avut mare succes aceasta reteta cu igrediente alese mi-am dat seama ca din nou zicala ”Ce e mult strica” este una perfect adevarata si perfect potrivita in cazul de fata . Acest mix de actori a fost prea mare .

Oricum merita vazut ca e film usor de vineri seara cand ajungi acasa dupa o saptamana groaznica si vrei sa vezi ceva ce nu-ti necesita creierul .

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

3 Comments

 • Reply Paul - Filme online 06/08/2010 at 10:46

  Am vazut aseara filmul, e fain tare. Cum ai spus si tu: e perfect pentru o seara in care doresti ceva usor.

  • Reply Crissu 06/08/2010 at 11:31

   @Paul : ma bucur ca esti de acord si bine ai venit in vizita . te mai astept si alta data 🙂 Eu incerc sa fiu sincera in cronicutele de film si sper sa va ajute catusi de putin , in general nu-mi place sa dezvalui prea multe pentru ca atunci nu mai aveti nevoie sa vedeti filmul:)

 • Reply Cineflix Filme Online 26/06/2019 at 11:11

  Foarte tare filmul, revin ca l-am revazut (din placere).

 • Leave a Reply