Cronică de film

From Paris with love – the movie

28/02/2010

Buna sara dragii mei 🙂

Dupa o saptamana cum nu am mai avut de mult timp , agitata si nebuna din toate sensurile iata ca a venit si chiar a trecut weekendul .

Bineinteles ca acest weekend a fost de relaxare totala ..de maine incepe o noua saptamana dde munca care va fi istovitoare , o simt de pe acum .

Revenind la cronicutza de film , am vazut aseara ultimul film a lui Travolta  si mi-a placut . In primul rand Travolta ne face inca o data dovada ca intradevar este un actor bun si poate juca orice rol . chiar mi-a placut rolul jucat in filmul From Paris with Love , este unul putin diferit fata de ce a jucat pana acum.Marius a spus la finalul filmului un cuvant ”dragut” , pentru el acest film a fost dragut , nu l-a dat pe spate dar nici nu i-a displacut .

Sincer nici eu nu pot spune ca e unul phiuu -super-mega, dar mi-a placut desi la un moment dat am fost innebunita de curiozitate de ce poarta partenerul lui Travolta o vaza cu el in continuu ..Am aflat la moment dat dar nu am sa va divulg . Eu va invit sa vedeti acesti film .Marius i-ar da un 7 pe o scara de la 1 la 10 , dar eu am decis sa-i dau un 8.

Va pup  si sa aveti  o saptamana usoara !!

xo xo

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

1 Comment

  • Reply Lillee 03/03/2010 at 00:42

    Voi incerca sa-l vad si eu. O saptamana frumoasa si tie.

  • Leave a Reply