Cu/despre mine..

Fata , ce te-ai ingrasat ..

28/12/2009

‘’Fata ,ce te-ai ingrasat …’’

Weekendul acesta am fost la nunta uneia din cele mai bune prietene din copilarie .. Inca de un an de zile a inceput pregatirile pentru aceasta zi care se doreste a fi frumoasa si speciala … Toata munca de un an de zile s-a concretizat intr-o nunta frumoasa … mireasa imi tot spunea insa ca ii pare rau ca tine doar o seara si ca se termina …
M-am intalnit cu multi prieteni si unii dintrei ei nu m-au vazut de mult … si m-au salutat ..m-au pupat si mi-au dat-o pe aia ‘’ Fata , ce te-ai ingrasat !’’ … desi si persoana care vorbea era la fel de grasuta , chiar mai grasuta ca mine … Ma gandeam la chestia asta ..chiar e atat de important sa vorbesti asta cu un om pe care nu l-ai vazut de ani de zile .. asta e prima impresie care o ai despre el? .. Adica nu-l intrebi decat de asta si apoi incepe o conversatie bazata pe slabit , ingrasat si diete … sfaturi utile ..
Am continuat seara primind mereu acest ‘’compliment’’ … ca m-am ingrasat … oare toata lumea crede ca nu am oglinda acasa .. am constatat de mult lucrul asta …ca m-am ingrasat insa mi se pare stupid si aiurea ca toata lumea sa ma atentioneze … sa fim seriosi ..ma vad si ma cunosc nu trebuie sa-mi atraga ei atentia asupra acestui lucru .. Poate mie imi place asa mai grasuta dupa ce toata copilaria am fost un schelet fara forme .. atunci pe vremea aia imi ziceau ‘’oase la pachet’’ sau alte porecle tampite …deci nici atunci nu erau de acord cu felul in care aratam … cam greu sa iti multumesti prietenii …
Am servit si eu toata seara replica : ‘’M-am ingrasat ca-mi merge bine… chiar daca e criza eu traiesc f bine ‘’….

Pana la urma cum e bine , slab sau gras?

Cred ca cel mai bine e cand TU te simti bine in pielea ta si cei din jur pot spune multe si marunte caci tu stii cum e cel mai bine pt tine ..

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

3 Comments

 • Reply addicted 12/05/2012 at 19:34

  Pentru ceilalti nici cum nu e/esti bine. 🙂 Poti fi gras, slab, sarac, bogat, important, nesemnificativ… ei tot (ne) vor vorbi, pentru ca gura lumii nu are lacat nici fermoar.

 • Reply Dr. Slabescu 22/06/2013 at 13:42

  Vad ca postul este din 2009, acum te-am vazut zilele trecute intr-o poza si vreau sa spun ca arati chiar ok, felicitari!

  • Reply Cris-Mary 25/06/2013 at 13:56

   Multumesc frumos pentru apreciere!

  Leave a Reply