Diverse

Elogiile iubirii

14/02/2010

Buna seara dragilor , am sa incep prin a-i transmite lui Alex ca imi pare rau ca nu am reusit sa desenz ceva ce mi-as fi dorit .Aseara am fost la party si dupa ore intregi de dans , astazi mi-am dorit doar sa stau :D. Am decis ca in locul desenului sa incerc sa fac doua poza care sa aiba tema Sf Valentin . Ne plac fotografiile cu noi doi si mereu spunem ca arata intr-un fel asa cum suntem ca doi porumbei ”glu glu glu” …mereu ne giugiulim.

Probabil unii din voi blameaza acesta sarbatoare si sutin acest lucru ca avand legatura cu nationalismul , corect si perfect adevarat , insa ca o romantica incurabila ce sunt am decis ca cel mai frumos este sa elogiez dragostea de fiecare data cand pot, in fiecare zi daca e posibil , mai ales daca am cu cine .De ce sa hulesc aniversarea unui lucru atat de frumos doar pt ca e in ziua cand o sarbatoresc americanii si altii de pe planeta si nu e in ziua de Dragobete .. Eu vreau sa o sarbatoresc de fiecare data si o fac . Chiar daca poate nu in fiecare zi .. o fac lunar pe data de 15 cand e aniversarea relatiei noastre si ne sarbatorim in fiecare luna de doi ani in coace si e frumos si imi place .Pentru mine importanta e semnificatia zilei si nu data la care e aceasta de aceea mi-as dori sa ma sarbatoresc pe cat de mult posibil in fiecare zi si de cate ori pot .Asa ca dragi mei lasa-ti explicatiile deoparte si daca iubiti sarbatoriti de fiecare data cand puteti fara a tine cont de ziua sau de numele zilei cand o faceti !

Dragul meu Marius te iubesc mult !La cat mai multi ani impreuna!

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

9 Comments

 • Reply Boris 14/02/2010 at 21:01

  Happy Balentine’s – http://www.viddler.com/explore/failblog/videos/450/

  LA MULTI ANI VA DORESC SI EU!

 • Reply Lillee 14/02/2010 at 22:23

  La Multi Ani impreuna si din partea mea!!!
  Eu nu urasc sarbatoarea asta din simplul fapt ca este a americanilor ci doar pentru ca se face atata tam-tam in jurul ei incat tinde sa devina kitschoasa. Cum spuneai si tu: daca iubesti, iubesti in fiecare zi si faci gesturi in oricare alte zile. Bravo!

 • Reply Blindius 15/02/2010 at 00:07

  La mulţi ani,plini de iubire şi sănătate !

  P.S.eu sunt naţionalist,nu extremist,ci moderat…cu toate acestea nici Dragobetele nu-l agreez,mergând pe aceeaşi idee,şi anume aceea că dragostea nu are nevoie special de o zi pentru a fi sărbătorită.Ce este mai trist …este faptul că în ţara mea am aflat înainte de Valentine’s Day şi apoi de Dragobete.Asta a fost acum mult ,mult timp…

 • Reply Alex My soul... 15/02/2010 at 00:20

  Felicitari pt ce facusi:) 10 cu felicitari:) si sa va iubiti mult;):)
  nici eu nu reusii sa fac, da nici macar atata cat ai facut tu, e f frumos ce vad acolo:)

 • Reply realbadpisy 15/02/2010 at 09:18

  Suneti ff frumosi amandoi!! La multi ani!!

 • Reply Bogdan 15/02/2010 at 16:17

  Salut,daca esti de acord cu link exchange,contacteaza-ma!

 • Reply Marius Hogas 15/02/2010 at 17:17

  Salutari,
  Eu sunt pretenul.. va multumim pentru urari!
  Va urez si eu multa intelegere, dragoste si liniste in relatie!
  Gury… besk fata mea!!

 • Reply Marius Hogas 15/02/2010 at 21:17

  Apropos ..happy anniversary !!!
  Te iubesc mult!

 • Reply Alex My soul... 16/02/2010 at 00:11

  Salutare salutare:) Aveti grija de voi si sa va iubiti muuuult:)

 • Leave a Reply