Diverse, Scrise de voi

El Lider Maximo. Pamflet. Personajele din acest articol nu exista.

19/08/2011

Aşa cum vă spuneam în posturile trecute am decis să public şi articole primite de la voi şi după Mălina a venit rândul lui Dragoş FRD căruia îi mulţumesc pentru articol şi pe care îl mai aştept .

”Stiti cum se spune, ca speranta moare ultima. Iar in vremuri de criza ce poate fi mai plin de speranta decât un lider charismatic si care pare ca stie despre ce vorbeste? Asa ca ne-am dus la domnul Crin Antonescu, in speranta obtinerii unui interviu. Având in vedere ca se apropie data aplicarii noului Revisal (sistemul electronic de inregistrare a contractelor de munca), am zis ca asta e subiectul cu care trebuie sa incepem. Pentru cine nu stie, primul ministru Boc a anuntat ca in Revisal s-au inregistrat peste  200.000 de noi contracte de munca cu incepere din aprilie

 

Prin urmare am ajuns la 11.00 la sediul USL dar am fost anuntati ca El Lider Maximo nu s-a trezit inca si daca am putea sa revenim peste 3 ore. Iata-ne deci la ora 14.00 fata in fata cu domnul Crin Antonescu, in timp ce acesta isi lua micul dejun.

– Domnule Antonescu, ce parere aveti de inregistrarile din Revisal?

– Revisalul asta e inca o inventie a slugoilor lui Boc de a ne scoate noua ochii cu reformele lor inchipuite. Dupa cum stiti noi, partidul pe care-l reprezint si alianta din care facem noi parte…

–  O clipa domnule Antonescu, Revisalul a fost pus la punct in timpul guvernarii liberale….

– Pai da, dar nu era numai Revisalul, pe vremea aia trebuia sa stai cu orele si cu zilele la coada la Camera de Munca sa inregistrezi contractele! Avea lumea o ocupatie! Inregistrarea in Revisal e o incercare de deturnare a atentiei electoratului de la adevaratele probleme ale tarii. A trecut atâta vreme si nici acum nu stim cine a fost Regina Vamilor si motivele pentru care a crescut TVA-ul in 2010. Lasa ca aflu eu când voi veni la putere. Umplu puscariile cu ei, o sa-i arestez pe toti, nemernicii naibii!

–  Ne putem intoarce la Revisal?

– Intrebarile dumneavoastra impertinente ma fac sa cred ca sunteti uneltele securistice ale lui Basescu, Boc si gastilor lor. Ia uitati ce profesionisti sunt la Realitatea si Antena 3, ma lasa cu orele sa-mi debitez tâmpeniile si angoasele, nu ca voi, care ma intrerupeti din  minut in minut.

– O clipa domnule….

– Ia mai lasati-ma in pace cu dezinformarile voastre! Auzi, 200.000…imi bulversati electoratul ca sa uite ca s-a marit TVA-ul si nici macar pentru produsele de baza nu s-a facut o reducere…dar e inadmisibil, nici macar in Africa nu se pune un TVA asa de mare pe blana de jaguar!

– Ar fi un pic cam greu…

– Zau? De ce?

– Pentru ca jaguarul traieste in America, nu in Africa, d-aia.

– Si asta tot vina lui Boc e!

– Daca ne-am putea intoarce va rog la…

– Ce sa ne mai intoarcem? Dupa ce ca m-ati deranjat de la cea mai importanta masa a zilei…am renuntat si la ora de coafura pentru voi, am crezut ca sunteti ziaristi profesionisti, nu trompetele sistemului.  Nici n-am inteles de ce veniti la mine, de ce ar trebui eu sa explic prostiile lui Basescu, ale lui Boc, ale stoarfei aleia de Elena Udrea…de ce nu luati interviuri agramatei aleia de Elena Basescu si veniti la mine…ma luati cu jaguarii, cu Africa si America, pai eu sunt profesor de istorie nene, nu de geografie….apropo, stiti ca Boc si-a plimbat copiii cu elicopterul? De ce nu scrieti despre asta?

– Pai a platit cursa, a aratat si factura, si chitanta….

– Dar n-am inteles, ce sunt elicopterele patriei, ce e SRI-ul, un fel de SRL? Se poate plimba oricine cu elicopterul, chiar daca plateste?

– Pai am inteles ca si copilul dumneavoastra merge la scoala cu …

– Da, cu masina Senatului…dar e masina, nu elicopter, e asa dificil sa faceti diferenta? Gata, m-ati enervat. Afara! Nemernicilor! Lasa ca umplu eu puscariile cu voi!

Când tocmai ne strângeam sculele ca sa parasim in graba incaperea, apare ordonanta. S-a anuntat in vizita o echipa de la Le Canard enchaine…..vor sa cunoasca un liberal adevarat, care stie despre ce vorbeste si care e speranta politica a românilor…. ”

 

Să aveţi un weekend frumos !

 

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

5 Comments

 • Reply piticu 20/08/2011 at 09:48

  hai ca asta mi-a placut :))

 • Reply vacitim 20/08/2011 at 12:13

  Hey…:D Da, il stiu 😀 Maximus in actiune….repetent la istorie, vai mama lui…

  • Reply Dragos FRD 20/08/2011 at 19:01

   @ vacitim, va fi tare fain sa avem un presedinte fost reptent la …. istorie 🙂 .

 • Reply Respira… « Marin Toma's Blog 20/08/2011 at 12:41

  […] e sâmbătă și ca în orice sâmbătă pe care o petrec acasă aștept nerăbdător meciurile zilei. Articolul ăsta se scrie […]

 • Leave a Reply