Cu/despre mine..

De ce sunt fericita si binecuvantata..

28/12/2009

Cand am vazut aceasta provocare mi-am zis sa incerc si eu sa scriu de ce ma simt binecuvantata in fiecare zi pentru ca de multe ori jucand acest ‘’rol’’ al vietii uitam lucrurile marunte care ne bucura viata zi de zi . De ce spun asta ? Pentru ca ne prindem in acest joc al serviciului si al banilor , in acea lupta de supravietuire si uitam de lucrurile care intradevar ne binecuvanteaza viata fara a avea castiguri materiale .

Si eu sunt un om ca oricare , zilnic incerc sa supravituiesc celor 12 ore de munca si uneori uit ce inseamna viata in esenta ei .

In primul rand sunt binecuvantata ca exist , viata nu e cinstita dar macar suntem binecuvantati ca existam si pentru asta trebuie sa multumim zi de zi .
Sunt binecuvantata in fiecare zi pentru ca sunt sanatoasa , fata de altii care duc o lupta continua pentru a mai trai .
Sunt binecuvantata pentru ca in fiecare zi ma trezesc si ma culc langa omul pe care-l iubesc si care ma iubeste .
Sunt binecuvantata in fiecare zi pentru ca am un servici spre care pornesc si unde sa muncesc.
Sunt binecuvantata in fiecare zi pentru ca am o familie care ma sprijina si ma iubeste asa cum sunt .
Sunt binecuvantata in fiecare zi pentru ca am prieteni care imi sunt aproape la bucurie si necaz .
Sunt binecuvantata in fiecare zi pentru ca imi petrec timpul facand ceea ce mi-am dorit sa fac inca de mica cand visam cu ochii deschisi .
Sunt binecuvantata in fiecare zi pentru ca sunt tanara si ma gandesc cu bucurie in suflet la cat timp mai am sa invat si sa traiesc lucrurile mentionate mai sus .

Cat de multe lucruri se petrec in fiecare zi .. poate cu aceasta ocazie voi invata sa incep fiecare zi amintindu-mi de lucrurile acestea atat de importante … Sunt sigura ca timpul imi va aduce si alte bucurii , respectiv un copil , o familie si atunci voi fi si mai binecuvantata .

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

1 Comment

  • Reply Margeluta 12/05/2010 at 01:30

    Iti doresc si acele “alte bucurii” din finalul articolului! Si eu tot pe acestea mi le doresc! 😛

  • Leave a Reply