Diverse

Cum să cucereşti femeile de Mario Luna – recenzie carte

13/08/2011

În urmă cu ceva timp vă povesteam de noua carte pe care am început să o citesc, sceptică fiind datorită faptului că m-a uimit că este nevoie de o carte de 500 de pagini care să îţi spună cum să cucereşti femeile. Apoi vorba lui Mary , suntem destul de complexe şi 500 de pagini nu-s aşa multe ..
Cartea  ”€™Cum să cucereşti femeile” €™ a fost scrisă de către Mario Luna  care este nimeni altul decât scriitorul spaniol Luis Guerrero , născut pe 08 Aprilie 1976. Ce mă miră este că  este un tip care arată destul de bine şi a avut  probleme cu femeile, acest lucru parand o contradictie o  contradicţie pe la mijloc deoarece  lumea crede că cei care arată bine nu au astfel de probleme.
Nu nu am să vă plictisesc prea mult cu informaţii despre carte şi despre cine a scris-o , vă zic doar că în urmă dezamăgirilor avute în dragoste  autorul a vrut să schimbe ceva şi să-i ajute pe cei care trec prin acelaşi lucru.
Din perspectivă structurii , cartea este una foarte bine structurată şi explică în foarte mare detaliu toţi paşii care trebuiesc urmaţi . Cartea în sine începe prin a ne analiza ca oameni şi a ne arată diferenţele între, sexe femei  vs bărbati, că mai apoi să ne ducă către diferenţierea indivizilor.
În primul rând când începi cartea trebuie să te înarmezi cu răbdare , este foarte groasă, are multe edtalii , are multe cuvinte cheie şi este greoaie tocmai datorită unor termini folosiţi . Pe mine a reuşit să mă încetinească rău şi la un moment dat chiar m-am întrebat dacă are de gând să ofere sfaturi practice sau doar bate câmpii în analize..  Apoi m-am obişnuit cu acest ghid de cucerire şi mi-a fost mai uşor.
Da , te învaţă cum să cucereşti  femeile  şi din perspectivă unei femei pot spune că nu te învaţă lucruri rele, din contra lucuri bune , un gen de TO DO or NOT TO DO .. singura mea problemă este legată de faptul că mi se pare prea mult să memorezi acest manual şi să dai drumul la ”atac”€™ .Intenţia lui este  una nobilă însă nu este tocmai un ghid uşor de învăţat şi de parcurs, doar nu umbli cu cartea în buzunar să vezi ce trebuie să faci.
De multe ori am spus în viaţă că uneori  trebuie să înveţi din greşelile altora pentru că în acest fel tu vei avea mai puţin de suferit. Sună egoist, poate dar chiar cred că e mai sănătos aşa.
Pot spune că multe din situaţiile expuse sunt situaţii de care poate mulţi dintre voi s-au lovit , sunt chiar situaţii unde poate m-am regăsit şi eu. Tipul nu bate câmpii , e clar că experienta lui şi destul de multă cercetare l-au ajutat să scrie această carte. Conform propriilor spuse face parte chiar dintr-o  comunitate denumită  Aven = Arta Venusiana . Nu vă spun acum despre această mişcare şi  a las să citiţi cartea,cert este că ei sunt experţii  în arta seducţiei.Autorul este numit un Guru al seducţiei în ţara sa şi în alte ţări.

Că să vă faceţi o idee despre carte vă dau câteva capitole şi observaţii:
1.Fragmente din istoria personală:
Chiar mi-a fost greu de crezut că un tip bine poate avea probleme dar se pare că m-am înşelat;

2.Ce anume ne atrage şi de ce :
Explicaţii temeinice şi chiar ştiinţifice pot spune , o analiză complexă asupra noastră , asupra comportamentului nostru.Un capitol important care ne ajută să vedem cum stau lucrurile şi poate explica multe lucruri. Un capitol care te ajută să te definesti , să-ţi dai seamă ce tip de cuceritor eşti.

3.Noţiuni premergătoare jocului
Let’€™s the games begin.. începe jocul seducţiei  unde fiecare personaj este explicat iarăşi minuţios . Interesant subcapitolul ”€™Femei: Instrucţiuni de urgenţă”

4. Calea bărbatului Aven :
Sau calea bună de urmat pentru a fi un cuceritor adevărat.

5. Materialul la cutie:
O ultimă parte care finalizează  pregătirea  ta în artele seducţiei .

Apoi mai sunt câteva capitole cu dictionar, mulţumiri şi altele.

Ok , cam asta e ,am citit-o şi pe asta şi îi invit pe cei care doresc să cumpere cartea. Modul cel mai simplu este o librărie online şi ştiu una tocmai potrivită : libris.ro.

Iată-l şi pe autor:

Sursa foto: libris.ro si wikipedia

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

9 Comments

 • Reply Dragos FRD 13/08/2011 at 19:57

  Oare o avea rost s-o citesc? La urma urmei, sunt deja casatorit….

  • Reply Cris-Mary 14/08/2011 at 11:38

   Clar nu 😀 Esti un barbat Alpha cu acte in regula:D

 • Reply Giulia 14/08/2011 at 10:33

  pare interesanta…dar cred ca o sa continui cu “Idiotul” dupa ce termin “De ce iubim femeile”

  • Reply Cris-Mary 14/08/2011 at 11:37

   Ooo, interesante titluri 😀

 • Reply Claudiu 24/08/2011 at 23:33

  Cat costa? O vreau!!!…Interesant jocul de cuvinte al Giuliei :))))))

  • Reply Cris-Mary 16/09/2011 at 12:08

   Buna Claudiu, habar nu am cat mai costa , vezi pe libris.ro 🙂 Da, da ..si mie mi-a placut jocul de cuvinte al Giuliei 😀

 • Reply Peter 14/09/2011 at 23:52

  E relativ veche, dar mie mi s-a parut ok. Exista o varianta electronica pe undeva?

  • Reply Cris-Mary 16/09/2011 at 12:09

   Am auzit ca ar exista , sincera sa fiu nu stiu sigur insa ..

 • Reply Leapsa.. ca la carte – Cris Mary 16/03/2012 at 10:54

  […] ”Cum să cucereşti femeile” de Mario Luna – care este o carte practica cu multe sfaturi despre cum sa cuceresti femeile si pe care am citit-o din curiozitate si pentru ca eram intrigata de numarul mare de pagini necesar pentru sfaturi despre cum sa cuceresti femeile. Acestea fiind spuse recomand aceasta carte domnilor si daca doriti sa cititi mai multe va invit sa cititi recenzia ei AICI. […]

 • Leave a Reply