Diverse

Cronicutza zilei :D

12/02/2010

Azi am avut o zi atat de incredibila 🙂

Sa incepem , de doua zile ploua in Bucuresti , ieri a plouat cu apa , astazi a plouat cu zecile de pietre de toate dimensiunile care au fost aruncate pentru a topi zapada .. veneau din toate directiile si pentru ele nu ai umbrela .

Apoi stand si asteptand la semafor vad o faza de tot rasul , in flescaiala oribila de afara o domnisoara cu colanti din piele si o gecutze scurta scurta mergea gribulita cu mainile in buzunar si pe niste tocuri de 10 cm cel putin . Frate , nu va puteti imagina cum se chinuia sa mearga si cum se scufunda in flescaiala si mai prindea o bucata de gheata si patina ca un ratoi , e incredibil cat pot unele sa fie de ”…………”.

Ajung acasa si citesc un afis pe scara , era pus peste tot , la avizier , pe geamuri , citesc continut :

titlu :Nu faceti ca El(Ei)

Nu puneti sacul de gunoi afara langa usa de la ghena – de acord ca imprastie animalele ;

Nu da zapada pe trotuar sau pe locul vecinului- incerc sa ma gandesc cine a aruncat la cine si nu ma simt ca noi mai intai am dat-o din spatele masinii ,am luat-o si de pe trotuar si de pe strada si apoi am transportat-o in gradina.

Nu ascunde pe cei care nu-si trec toate persoanele la intretinere ..buon ..suntem 3 , platim pentru 3 ..e bine DAR stai , ce sa vezi .. un scump si drag vecin a scris cu pixul langa aceasta observatie : ap 18 , ap 6 , ap 19 , ap 16 .. Stai un pic ca-i suspicios, nu de alta dar eu stau la 18 .. Apoi imi pica faza ..Marius mai vine la mine in vizita si mai ramane seara  si scumpele mele vecine care vad tot au considerat ca Marius trebuie trecut la intretinere . Acum .. eu am contoare de apa , am centrala si singurul lucru care-l platesc la intretinere e lumina pe scara(Marius nu mai aprinde lumina , mergi pe intuneric) , gunoiul (te rog sa-ti iei gunoiul acasa), salariul administratiei (sa pui in cutia administratorului 5 ron )…

Drept dovada , am luat pixul si am scris : in comparatie  cu anul trecut la ap 18 mai locuieste o broscuta testoasa si cei curiosi sunt poftiti sa faca recensamantul familiei mele.

Stiu infractoarea , o scumpa vecina care e pe geam si dimineata si seara si vede tot si stie tot . Eu spre deosebire de ea nu am timp sa stau sa urmaresc cine vine si cine pleaca , dar o sa propun sa se faca un program de vizite in care sa fie trecut numarul maxim de ore in care ai voie sa stai in vizite (Marius te rog sa-l respecti). O sa sugerez cartele de pontaj . Mai trist e ca noi cei din casa numai seara dupa 19.00 ajungem cu toti acasa si in rest casa e goala. Uoff abea astept prima sedinta de bloc sa le spun vreo doua vorbe sa nu ma uite . Si tu dragul meu Marius , cand treci pe langa vecinii mei curiosi maraie un pic la ei , nu-i mai saluta .

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

11 Comments

 • Reply BlackCat 12/02/2010 at 20:34

  Faza cu persoanele la intretinere am si eu o problema. Barbati’miu e mai mult plecat de acasa deci ar trebui scos. Dar o am si pe Bella deci (conform inscriptiei tale) ar trebui sa o pun si pe ea la socoteala. Pan la urma cat sa declar eu la asociatie? 1 (eu), 2 (barbati’miu sau Bella) sau 3 ?

  • Reply Crissu 12/02/2010 at 20:42

   @BlackCat .. eu as trece o persoana la mine ..ca noi sutem mai multi plecati:).. o sa intreb tzatele scarii mele :):):)
   Nu ai vazut ce lumea rea .. nu are voie omu sa aiba un iubit care sa doarma la el ca hop ..la intretinere cu el …

 • Reply BlackCat 12/02/2010 at 21:26

  Si noi eram trecuti unul la intretinere (cand ne-am mutat aici) dar s-o gasit cineva sa ne toarne. Banuiesc pe cineva si data viitoare o voi lasa pe Bella sa-si faca nevoile in fata magazinului lui. >:)

  • Reply Crissu 12/02/2010 at 21:34

   @BlackCat ..super tare ..si roag-o pe Bella sa-si mai aduca cativa prieteni ..sa faca toti acolo :D:D:D

 • Reply twigg 13/02/2010 at 10:37

  Crissu, iti spun eu care e problema: Patul. Probabil scartzaie si ii irita pe aia de sub tine. Am patit-o personal..

  • Reply Crissu 13/02/2010 at 10:57

   @Twigg :):) Oricat de mult as vrea eu stau la 4 si vecina cu pricina sta la 2 , nu ajunge scartaitul pana acolo:):):)Si la 3 stau o armata de arabi:) Problema e mintea aia de comunista imbuibata cu alcoolul care il digera:D

 • Reply Lillee 13/02/2010 at 12:10

  Comunisti care se plictisesc… Ar merita o farsa facuta ceva…sa va tina minte.

  • Reply Crissu 13/02/2010 at 12:43

   @Lillee , sincer si eu m-am gandit la asta si ma gandesc sa iau toate afisele sa ma duc sa i le lipesc de usa , sau sa le las acolo si sa trec pe lista un punct cu vecini curiosi care tin monitorizarea si sa le trec numerele de apartament:))

 • Reply Simion Cristian 13/02/2010 at 15:16

  Parca ai descrie blocul meu! 🙂 Stai cumva in Crangasi? 🙂 Sau tot Bucurestiul e asa? 🙂

  • Reply Crissu 13/02/2010 at 15:25

   @Cristian : Militari , Unverturii ..pe aproape :):):) da cred ca e o chestie generalizata , peste tot e o vecina de genul curioasa care se crede vecinul perfect .Inca de cand eram adolescenta si veneam de la petreceri noaptea , dimineata ..ea era acolo frate …si mai are inca doua catze pe palier si aleas si mai penale ..imi amintesc cand i-a zis o data mamei prietenei mele ca eu si prietena mea ducem vieti depravate ca in fiecare zi ne ia alta masina … expicatia : lucram intr-o firma de 40 de angajati si eram in drumul spre munca asa ca trecea care ajungea primul si ne lua si pe noi :):).. deci eram niste depravate …

 • Reply realbadpisy 13/02/2010 at 16:40

  Am si bebe ..prin blo9c care stiu tot ce misca..care cand si-au luat paine ,z iare…ce mai tot ce misca stiu ele.

 • Leave a Reply