Cronică de film

Crazy,Stupid,Love..the movie (2011)

20/09/2011

După revenirea din concediu , cu multă muncă de recuperat , cu stări aiurea , am decis să ies la o mică relaxare în seara asta şi ce puteam face decât sa merg la un film. Doar mă ştiţi :), metoda mea maximă de relaxare este să văd un film.
Atunci când sunt obosită îmi aleg comedii uşoare şi din lista de filme din această saptramana am ales să văd ”Crazy,Stupid,Love”.

Văzusem trailerul în urmă cu ceva timp , îi are în distribuţie pe Steve Carell , Ryan Gosling, Julianne Moore şi Emma Stone care sunt nişte actori pe care îmi face plăcere să-i revăd în filme.

Cred că titlu spune deja că acest film este o comedie romantică  cu mici accente de dramă despre subiectul în jurul căruia viaţa noastră se învârte de cele mai multe ori şi anume : DRAGOSTEA.

Filmul ne arată cum e să iubeşti la toate vârstele şi cum iubirea e  diferită în trăiri şi nu e diferită, în funcţie de vârstă la care o simţi .

Steve Carell joacă rolul unui bărbat de vârstă mijlocie a cărei nevastă îl anunţă că vrea să divorţeze şi că nu i-a fost tocmai fidelă .. lucru care îl dărâmă şi îl face să ajungă într-un bar unde îşi face veacul un tânăr şarmant ( F*CKING HOT!- scuze ..dar aşa e) jucat de Ryan G.( face ceva pe Justin Timberlake şi fizic şi actoricesc vorbind.. F*CKING HOT, vă spun!) . Cel din urmă săturat fiind să audă trista poveste a bătrânului decide să-l ajute să-şi recapete bărbăţia pierdută şi cum altfel decât printr-o transformare radicală şi lecţii despre cum să cucereşti femeile.

După multe din comediile văzute în ultimul timp pot spune că nu mă aşteptăm să fie şi această una din comediile bune dar este  şi nota 7.8 de pe IMDb îmi susţine spusele.

Nu vă lăsaţi păcăliţi de subiect şi de trailer , filmul ascunde mult mai multe decât a lăsat trailerul să se vadă şi întorsăturile care vor avea loc vă vor surprinde. A fost o decizie excelentă să lase unele  scene în afară trailerului pentru că am reuşit să fiu surprinsă şi mi-a plăcut să văd asta.

Buget 50 mil $ , depăşit deja încă din 11 sept când făcuse 78 mil $ şi e doar începutul.

Fetelor , bărbaţii vor fi geloşi pe formele lui Ryan Gosling şi chiar vor fi motivaţi să facă o schimbare .. aşadar la film cu ei , să vadă cum ne place nouă să fie un bărbat : îngrijit, parfumat, haine bune, pantofi buni şi dacă are şi un corp frumos cu atât mai bine:D

Vă las acum cu trailerul şi un mare DA pentru filmul ăsta :

 

 

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

11 Comments

 • Reply piticu 20/09/2011 at 22:53

  cam frumos dar nu prea..ce sa zic.

  • Reply Cris-Mary 21/09/2011 at 08:01

   Gusturile difera 🙂

 • Reply Mihaela 21/09/2011 at 17:02

  Am vazut filmul in weekend, la cinema, si mi-a placut. Mai ales spre final, cand a fost zapaceala aia din curte, cu cei 4 barbati si cele 3 femei. 🙂

  • Reply Cris-Mary 22/09/2011 at 08:33

   Da da 🙂 despre aia spun si eu cand zic de surprize dar nu am vrut sa dezvalui:d

 • Reply Giulia 22/09/2011 at 09:14

  chiar aseara am fost sa il vad…si ce cur are domnu…ai ai ai :D. a fost interesant, desi nu stiu de ce ma asteptam la mai mult. trebuia sa ne arate mai mult din povestea dintre Ryan si Emma…

  • Reply Cris-Mary 22/09/2011 at 09:52

   Yess… super ass .. Ryan rulzzzzzz 😀

 • Reply Ionu 24/09/2011 at 14:55

  eu nu prea am fost incantat…a fost “un pic” de comedie dar merge de relaxare dupa cum zici 😉

  • Reply Cris-Mary 24/09/2011 at 18:23

   Bine ai venit ! Te mai astept si alta data si da e de relaxare 🙂 Mi-a palcut turnura lucrurilor 🙂

 • Reply Drive (2011) ..the movie 27/09/2011 at 09:10

  […] rolurile principale îi avem pe Ryan Gosling (da da feblețea mea din Crazy,Stupid,Love) și pe Carrey Mulligan.Trebuie să menționez că inițial acest rol trebuia jucat de Hugh Jackman […]

 • Reply Mărgeluţa 02/10/2011 at 22:50

  :)) Cei 2 “FUCKING HOT” chiar m-au facut curioasa in privinta lui Ryan Gosling. Deci trebuie neaparat sa vad filmul! 😉

  • Reply Cris-Mary 03/10/2011 at 10:06

   :)) ..trebuie sa recunosc ca e FUCKING HOT :)) :”>

  Leave a Reply