Faze D'oh !

Client prostanac

12/03/2015

Ca şi fată, cu puţine cunoştiinţe de mecanică, am primit foarte multe replici din partea unor oameni autorizaţi care lucrau în service-uri autorizate la firme de prestigiu.

Iată câteva din ele:
”Nu trebuie să vă reglăm ambreiajul, se reglează singur ” Asta după ce mă plânsesem că pedala de ambreiaj nu e ok.
”Nu aveţi nevoie de revizie dacă nu vi s-a aprins un bec”
”Nu trebuie să vă schimbaţi uleiul, se regenerează în mers”- maşina era de un an fără nici o revizie făcută şi nici un schimb de ulei
”Mergeţi la un agent constator CASCO pentru a vă face constatarea.”- mie nu-mi mai mergea sistemul de climatizare şi cerusem programare in service…

Poate vocea mea suavă îi derutează şi pentru puţin timp îşi pierd minţile scoţând pe gură numai idioţenii sau poate îi induce în eroare şi cred că vorbesc cu o blondă. Ideea e că pentru mine a fost un mister de ce de fiecare dată cineva încearcă să mă păcălească. Şi în toate cazurile vorbesc de firme mari cu care am sau am avut un contract de leasing operaţional pentru care se plăteşte o sumă frumuşică de bani. Deci treaba cu service-ul de la colţ de stradă care vrea să îţi inventeze scuze sau probleme nu e valabilă.

Aţi observat că am scris la trecut: ”a fost un mister” în frază de mai sus, ei asta pentru că misterul a fost elucidat când am primit o fişă de service acum câteva zile. Pe fişa scria clar ce sunt eu pentru ei şi puteţi să vedeţi mai jos şi voi:

IMG_4691

Aşa ceva….

 

Într-un fel au dreptate, firma mea e un client prostanac pentru că plăteşte nişte costuri măricele pentru servicii care uneori lasă de dorit:)

Vă las cu bine şi o să vă anunţ când următoarea explicaţie primită într-o conversaţie cu cei de la call center va fi:
” Nu mai aveţi nevoie de cauciucuri de iarnă, Red Bull vă dă aripi”

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

8 Comments

 • Reply Cristi 12/03/2015 at 21:38

  Hai ca m-ai facut curios si am cautat pe net. Cica ar insemna operatii de mentenanta, rutina etc.
  Habar n-aveam ce poate insemna acest cuvant folosit intr-un service. 😀

  • Reply Cris-Mary 13/03/2015 at 10:49

   😀 Oricum a picat la cel mai mare fix in situatiile descrise mai sus:) Si totusi nu ar trebui gasit alt ”cod” pentru astfel de operatii, asta cu ”dummy client” pica greu :))

 • Reply Ruxandra-Mirela Ionita 14/03/2015 at 18:46

  De perle din astea inteligente mai am si eu parte. Aproape saptamanal ma cert cu astia de la host, care mereu imi spun ca ei nu pot rezolva nimic. Adica platesc degeaba.

 • Reply Ana Q. 15/03/2015 at 20:06

  :))) dummy client.
  c`mooonnn…this is too damn funny 😀

  • Reply Cris-Mary 16/03/2015 at 14:59

   😀 Yup, a fost funny si iluminatoare..mai ceva decat becurile stradale:D

 • Reply shorin 19/03/2015 at 00:14

  Eu chiar in perioada asta ma uit dupa o leasing operational si am inceput sa citesc mai multe drafturi de contracte. La unul am gasit ceva de genul “clientul nu va avea nici un fel de pretentie asupra serviciului x (revizie, serviciu pentru cauciucurile de vara / iarna, alte tipuri de mentenanta s.a.)” si daca totusi exista probleme “clientul se va indrepta impotriva firmei care executat serviciile auto, nu finantatorului”.
  Am mai intalnit si la o firma de termopane un angajat care a notat pe fisa de masuratori “client pretentios” :))

  • Reply Cris-Mary 19/03/2015 at 11:40

   🙂 Bine ai venit si mult succes in cautarea leasingului 🙂 Nu e usor:)
   ”Client pretentios” ..asta a fost buna:D

 • Reply C.L.M. 20/03/2015 at 21:49

  Aoleu, ce oameni. :))) Iti imaginezi ce se amuza ei cand tasteaza acolo dummy client? Ahahahaha. Te am tucat. zi faina ca tine

 • Leave a Reply