Cu/despre mine.., Faze D'oh !

Ce faci pasarica?

28/12/2009

Ce faci pasarica?Asta am vazut  pe messenger dupa luni de zile in care nu am intrat on line … primele cuvinte pe care le vad cand intru on line sunt : ”Ce faci pasarica”

 Deci unii sunt chiar … chiar … nici nu stiu daca exista cuvant sa poate descrie exact natia din care fac parte … Cu ce crezi ca esti mai interesant daca spui astfel de lucruri …cum crezi ca vei avea succes la o fata cand o intrebi ”ce faci pasarica” …adica chiar trebuie sa fi ..”ghiolban”..am gasit un termen ..nu stiu sigur daca este in DEX insa am simtit nevoia sa-l folosesc …Ca sa nu fiu partinitoare ..am sa spun ca sunt si destule fete care incep discutia cu ” Ce faci iubita ?” ..sau ”Ce faci iubitu?”…

Nu de mult mi-a plecat un partener de negociere de la o firma al carui furnizor sunt …locul lui este ocupat momentan de o domnisoara , de altfel simpatica si haioasa dar care m-a dat pe spate cand mi-a servit in prima discutie serioasa pe care o aveam aceasta intrebarea: ”Ce faci iubita?” , come on …Eu tocmai imi pregatisem fata scortoasa ..eram pregatita de negociere dura , pregatisem toate punctele si aud minunata intrebare … Cum pot raspunde?!

Eu nu pot sa-i spun iubita, ar fi prea mult sa-i spun iubita ..adica as iesi din rolul de negociator aspru pe care tocmai il pregatisem.A fost un moment in care m-am simtit exact ca si in comediile americane … acele comedii in care personajul se pregateste temeinic si cand vine momentul de a se confrunta cu situatia se aude acel zgomot de banda care s-a stricat. Ei asa o fost si momentul asta pentru mine dar pacat ca a lipsit sunetistul sa puna acel zgomot pe fundal.

Inca nu am gasit formularea cea mai buna sa-i pot raspunde ..eu ii spun un simplu buna …dar parca mi-e frica sa nu o supar … eu iubita nu pot sa-i spun ..poate ar trebui sa fac asa :

Clienta : Ce faci iubita ?

Eu : Bine, tu ce faci pasarica ?

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

15 Comments

 • Reply Cristian 24/02/2012 at 13:54

  :)) adevarat. Incearca, incercarea moarte n-are:))

  • Reply Cris-Mary 24/02/2012 at 13:56

   Mi-e frica de ce urmeaza :)) Poate aud ceva in genul : ”bine pisica ” :))

 • Reply Bob 24/02/2012 at 14:03

  in general shimbi subiectul si ataci direct cu ce ai de spus fara sa tii cont de intrebare , Eu mai întâlnesc falși de genul acesta care iti arunca laude de prisos tu stiind foarte bine adevarul si faptul ca fac asta numai numai din fals si lingușeală .A nu confunda cu un compliment făcut intr o ocazie speciala sau la un moment precis .

  • Reply Cris-Mary 24/02/2012 at 14:04

   Corect, insa au trecut doi ani si eu primesc acelasi apelativ de la ea :)) cred ca e un tic verbal 😀

   • Reply Bob 24/02/2012 at 14:12

    Nu tic, prostie .In cazul acesta când i-ti supune : Ce faci iubi sau mai stiu eu ce țărănism ii răspunzi simplu Mary , ce faci Mary …
    Hai draga te superi ???
    Răspuns: NUU : Ma calcă pe nervi ” păpușico ”
    Ai sa vezi cum iți vorbește după aia , cu cuvinte alese :)))
    până la urma mai bine spargi abcesul decât sa faci o septicemie

    • Reply Cris-Mary 24/02/2012 at 14:15

     Ai dreptate D

 • Reply Bob 24/02/2012 at 14:07

  șarlatanismele și taranismele de genul acesta sunt un rezultat al multor ani de manele .
  Expresii de genul : ce faci păpușica , de faci iubito , ce faci fată , mai dragă ce …. și o lingușeala dupa mai draga )
  Dragutule / Draguto si alte diminutive de genul asta ( hahahahaha ) ma calcă pe nervi

  • Reply Cris-Mary 24/02/2012 at 14:08

   Eu nu suport nici ”draga ” sa mai aud .. expresia aia :”ce faci draga?” =))

 • Reply sorin7486 24/02/2012 at 14:23

  Mda, pai nu ma mira ca esti indignata pentru ca poreclele si diminutivele sunt folosite in general pentru dezarmarea adversarului. Acuma asta e super ok cand e vorba de o persoana care te atrage, desi e important sa fi si original, nu doar glumet. In schimb la locul de munca mi se pare complet neprofesional.

  • Reply Cris-Mary 24/02/2012 at 14:25

   Initial ma gandeam ca e o tehnioca .. dar cu trecerea anilor imi dau seama ca asa e tipa si cred ca o face inconstient 🙂 Eu nu m-as vedea intreband pe cineva la munca ”ce faci iubitu?” 😀 No way 😀

 • Reply Tibi 24/02/2012 at 14:28

  :))))

  n-ai curaj!

  sau, mai bine raspunde-i “bine păpuşică, tu cum o mai duci, ce-ţi mai face păsărica, negociem şi noi contractul ăla azi?”

  • Reply Cris-Mary 24/02/2012 at 14:29

   =)) Asta chiar ar fi tare …oare ar auzi si ea sunetul ala de banda stricata ?

   • Reply Tibi 24/02/2012 at 14:39

    neaah.. cu oamenii prosti si nesimtiti sa nu te certi 😀

 • Reply Rus Bianca 25/02/2012 at 00:12

  Sa nu razi, dar un prieten tocmia m/a intrebat : ce faci pasarica, dar el imi zice si libelula, veverita, pisicuta, cum apuca :))
  Cat despre ce faci iubita, e f aiurea.

  • Reply Cris-Mary 27/02/2012 at 13:42

   Cand ti-o zice un amic care stii ca glumeste e altceva 😉

  Leave a Reply