Cronică de film

Captain America: The First Avenger (2011) – the movie

09/08/2011

Aseară a fost movie night şi cum nu am vrut să rup lanţul filmelor cu şi despre eroi , aseară am mers la Captain America, primul Avenger cu care o să ne întâlnim din nou în 2012 când va ieşi filmul The Avengers.

Scenariştii au făcut deja primele legături cu acel film unde pe lângă Captain America îi vom revedea pe Thor, pe Black Widow, pe Hawkeye, pe Incredible Hulk şi nu în ultimul rând pe Iron Man. Legătura filmului Captain America cu filmul din 2012s e face prin intermediul tatălui lui Tony Stars- alias Iron Man , care este nimeni altul decât cel Howard Stark pe care îl veţi vedea în film.

Captain America este un nou erou care a părăsit revistele de benzi desenate şi a urcat direct pe marele ecran 3D, o trecere destul de dură , după cum o să putem vedea şi în sfârşitul filmului.

Buon , avem 7.5 din 10 pe IMDb până în acest moment. S-au cheltuit 140 mil $  şi în primul weekend de rulare în USA a câştigat 65 mil $ , aşadar cred că-şi va depăşi bugetul cu mult şi investiţia făcută va fi una profitabilă.

Efectele 3D sunt chiar plăcute , Chris Evan face un rol frumos chiar foarte frumos (doamnelor alte 6 pacheţele de văzut :D) .

Îl lăudăm şi pe Sebastian Stan, actorul cu origini române, care apare în câteva secvenţe care i-au adus ceva bănuţi în buzunar şi puţină notorietate. Pentru el este însă un succes dulce- acrişor deoarece în primă fază el trebuia să fie Captain America şi a sfârşit prin a primi un rol secundar. Next time!

Lăsând la o parte tinereii , nu vreau să nu-l menţionez în această cronică pe Tommy Lee Jones care îşi joacă rolul atât de bine şi ale cărui replici au stârnit râsete în sală . Este adorabil să-l vezi cum îşi joacă rolul, are un stil aparte de morocănos simpatic pe care l-am văzut şi în Man In Black.

O să las trailerul să vă facă o idee despre povestea în sine şi o să vă spun că îmi place când scenariştii aruncă câte o glumă în film indiferent de seriozitatea acestuia. O glumă spusă bine este ca sarea în mâncare, un ingredient perfect.

Că şi în cazul Green Lantern , vă recomand să vedeţi acest film dacă sunteţi fani eroi de benzi desenate, altfel s-ar putea să nu vă placă prea mult:)

 

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

8 Comments

 • Reply Paul 09/08/2011 at 09:09

  asta sigur trebuie sa-l vad..si abia astept The Avengers. :>

  • Reply Cris-Mary 09/08/2011 at 09:10

   😀 Aha.. am descoperit un pasionat al benzilor desenate:D

   • Reply Paul 09/08/2011 at 09:39

    mai degraba a desenelor animate vechi cu eroi :))

 • Reply Lillee 10/08/2011 at 01:18

  Dar te-ai pus serios pe treaba cu eroii. Poate ai vreun plan ascuns si incerci sa prinzi din zbor niste tehnici? 😀

  • Reply Cris-Mary 10/08/2011 at 08:03

   O da Lillee,in secret ma pregatesc sa devin un All in one super erou:D Eu cred ca astia incearca cu filmele astea sa ne trimita un mesaj subminal:D

 • Reply Hai să plantăm fapte bune! « Marin Toma's Blog 10/08/2011 at 12:55

  […] auzit de noi? Suntem un grup de tineri care dorim să punem umărul și odată cu el energia și timpul nostru pentru a îmbunătăți […]

 • Reply What’s your number (2011)..the movie 12/10/2011 at 09:34

  […] puțin momentele de relaxare din weekend am mers  să vedem noul film cu Anna Faris și noul Captain America, Chris […]

 • Reply The Avengers..the movie (2012) – Cris Mary 10/05/2012 at 19:49

  […] bucata Captain America interpretat de Chris […]

 • Leave a Reply