Diverse

Isteria gripei..animalele de langa casa..

16/01/2010

Deci .. ieri trezit la 05..muncit de doua zile ca un robotel ..chiar nimeni nu a vrut sa inteleaga ca am un singur cap si doua maini .. nu pot face 10 lucruri deodata .. Any way ..nu conteaza ..continui .. trafic ..1 ora jumate Pipera-Militari ..Supermarket ..mancat pe fuga ..prima oara in zi .. apoi executat tort Krantz pentru ziua nepotului prietenului meu (ha ce tare a fost asta) .. Dus tort Krantz la nepot .. ora 01.00 noaptea…home sweet home.. Drept urmare m-am decis azi zac .. pur si simplu,refuz sa fac ceva mai mult decat sa citesc pe blogurile Pisicutei si pe alte bloguri pe care le urmaresc si sa postez tot ceea ce nu am putut posta zilele astea ..

Trebuie sa deschid atat discutatul subiect gripa pornica ..First of all ..nu m-ati vazut la nici o coada pentru vaccin pt ca nu am fost .. Apoi ..trebuie sa va spun ca m-am uitat la Dl Cercel cand a fost invitat la Happy Hour si eram un pic under shock .. La intrebarile lui Marutza Dl Cercel raspundea intepat si deranjat de intrebari ..chiar zeflemist .. Ii reaminteste Maruta de gripa aviara si cum isteria de atunci i-a dus pe romani sa omoare gainile oamenilor din curti .. Apoi Dl Cercel deschide gura si spune :”ce stiti voi .. adica prostilor .. pey era normal sa omoram gainile pentru ca gainile stau in curte ..un curte cu cine..pey cu porcii .. si nu puteam sa permite ca cele doua radacini de gripa porcina si aviara sa se intalneasca ..cum nu puteam omori porcii oamenilor le-am omorat gainile ..”…nu reusesc sa redau exact spusele dar daca gasiti emisiunea veti vedea ca asta a zis ..Si eram sokata… In primul rand D-le Cercel .. intrati pe Goagal (citez Vanghelie) dati un search si vedeti ..Primul caz de gripa aviara a fost descoperit in Romania in mai 2006 … primul caz de porcina a venit in Romania in mai 2009 .. hmmm ..Pey cum naiba stia guvernul nostru de acum 4 ani ca vom avea o gripa despre care nici nu se auzise la acel moment in aceasta tara si in lume , pt ca prima oara s-a descoperit in Mexic , aprilie 2009 … D-le Cercel …cum puteti sa fiti atat de aberant in declaratie ..sau poate d-voastra stiti ceva mai mult decat stim noi oamenii de rand.. Ma uitam si ma minunam …apoi mai zice una maiastra ..ca sa demonstreze presei ca sunt niste prosti si noi poporul la fel .. La afirmarea lui Maruta ca ziarele scriu ca acest virus e unul menit sa imbogateasca pe cei care fac vaccinuri , Cercel foarte nervos zice .. ”Nu stiti nimic(ceva de genul) .. pey producerea vacinului a costat 0 lei .. ca l-am facut noi .. singurul lucru care a costat au fost materiile prime”:):)..Mare savant esti ..deci vaccinul a costat ceva bani ..si chiar daca nu a fost cumparat gata facut draga D-le Cercel ..imi este clar ca cei care va vand materia prima au fost tare fericiti pt ca materia prima a costat bani .. Iar cei de la laboratoare sunt platiti din banii care ii cotizam noi la buget …asa ca nu-mi zice mie ca a fost gratis ..ca s-au umplut ceva conturi .. Gratis era daca primeai de la firme materialele ca si donatie sau sponsorizare ..

Am avut de toate ..am avut antrax, am avut boala vacii nebune , am avut aviara si acum porcina ..D-le Cercel ..va rog ..ne spuneti si nou care-i urmatorul animal de pe lista care va declansa peste 3 ani o gripa .. as vrea sa stiu de acum sa pot izgoni animalele de langa casa bunicii ..nu mi-ar placea sa fie cainele .. ca mi-ar parea rau de Azorel .. auziti …. nu putem inventa gripa oamenilor hoti si mizerabili ..sa trebuiasca sa-i starpim .. stiu ca vom avea nevoie de alegeri in acest caz ca nu am mai avea pe nimeni la Cotroceni sau la Guvern ..dar e un risc pe care mi-l asum.. Impotriva lor m-as vaccina..

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

2 Comments

  • Reply Dougles 18/01/2010 at 12:48

    http://www.cris-mary.com – da best. Keep it going!
    Have a nice day
    Dougles

    • Reply Crissu 18/01/2010 at 13:24

      Thank you ! you have a nice day too!

    Leave a Reply