Advertoriale si campanii

Top 3 metode prin care il poti ajuta pe JUNIOR sa fie activ in timpul iernii

04/01/2018

Top 3 metode prin care il poti ajuta pe JUNIOR sa fie activ in timpul iernii

Cu siguranta, stii deja cat de important este pentru copilul tau ca acesta sa fie tot timpul activ atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere intelectual. Cu toate acestea, in timpul sezonului rece poate fi destul de complicat sa gasesti activitati care sa il stimuleze pe cel mic si care, totodata, sa il ajute sa se dezvolte armonios. In acest sens, citeste acest articol si descopera care sunt cele mai bune si eficiente metode prin care il poti ajuta pe junior sa fie activ in perioada iernii.

3 metode prin care iti poti ajuta copilul sa fie ACTIV in timpul iernii:

  • Cumpara-i o sanie

Chiar daca esti tentata sa limitezi iesirile prichindelului in aer liber, de teama ca acesta sa nu se imbolnaveasca, trebuie sa stii ca miscarea este extrem de importanta, chiar si in acest anotimp. Tocmai din acest motiv, ar fi bine sa ii oferi micutului posibilitatea de a-si consuma energia prin intermediul unor activitati care sa ii faca placere. De exemplu, o metoda prin care poti obtine toate acestea este aceea de a-i achizitiona juniorului o sanie, pe care sa o foloseasca pentru a se distra impreuna cu prietenii lui, dar si pentru a-si dezvolta functiile motorii si capacitatea de coordonare. Astfel, acceseaza site-ul www.babyneeds.ro si alege cea mai potrivita sanie pentru gusturile si nevoile copilului tau. In mod sigur, daca vei pune in practica aceasta idee, vei reusi sa il mentii activ pe cel mic in perioda iernii.

  • Ofera-i jucarii LEGO

Tinand cont de faptul ca in aceasta perioada copilul tau isi petrece cea mai mare parte a timpului in casa, trebuie sa te asiguri ca ii oferi acestuia posibilitatea de a fi activ prin intermediul jucariilor pe care le are la indemana. Mai precis, este foarte important sa alegi pentru junior jucarii care sa ii stimuleze creativitatea si, in acelasi timp, care sa il ajute sa isi dezvolte inteligenta si perspicacitatea. In consecinta, poti opta pentru jucariile lego, care il vor ajuta pe copilul tau sa isi dezvolte toate aceste abilitati, dar care ii vor fi de folos si pentru a-si exersa capacitatea de a gandi spatial si matematic, un lucru esential si benefic pentru intelectul si psihicul sau. Drept urmare, acceseaza oferta de jucarii lego de la Babyneeds si alege-le pe cele despre care stii cu siguranta ca ii vor atrage atentia prichindelului tau. Fara doar si poate, aceasta metoda te va ajuta sa realizezi ceea ce ti-ai propus.

  • Organizeaza excursii

O alta metoda la care poti apela pentru a-l ajuta pe micutul tau sa fie activ fizic, dar si la nivel cognitiv este aceea de a organiza diverse excursii. Indiferent daca vei opta pentru o escapada la munte sau pentru vizitarea muzeelor care ii pot trezi interesul juniorului, cert este ca aceste excursii il vor ajuta enorm pe cel mic. In primul rand, acesta va putea descoperi natura, va putea invata lucruri noi si isi va putea face prieteni. In al doilea rand, cel mic va avea ocazia sa faca miscare si, implicit, sa fie activ, lucru care este cu adevarat util pentru sanatatea lui. Asadar, daca iti doresti ca juniorul tau sa se dezvolte armonios si sa evite sedentarismul specific sezonului rece, nu ezita sa aplici si aceasta metoda. Cu siguranta, daca vei organiza astfel de excursii, nu doar ca vei reusi sa iti indeplinesti scopul, dar vei putea si sa ii oferi copilului tau experiente de neuitat.

Asadar, acestea sunt cele mai eficiente trei metode prin care il poti ajuta pe junior sa fie activ, din toate punctele de vedere, chiar si in timpul sezonului rece.

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

1 Comment

  • Reply Cristi 24/02/2018 at 15:04

    Iarna e un anotimp dificil intr-adevar. 🙂

  • Leave a Reply