Diverse

Marius : The last Frontier

02/02/2010

Ora 15:00 , raman singura la birou ,trist , ma conversez cu un nou prieten.

Ora 16.30 – engage ,pornesc agale pe ”Calea Stelara” Pipera -destinatia Militari , damn,iar m-au pus cei de la tehnic sa merg cu masina caci nu mai merge teleportarea .

Lord Marius ma suna si imi spuna ca nu are pofta de nimic , boala la rapus drastic de vreo doua zile , mult mai rau decat pe mine .

Hotarasc din mers un popas , viraj brusc dreapta , imi cumpar ceva arme si pornesc din nou la drum .

Intru pe o strada bombardata cu gauri negre parchez la poarta unei nave casa si dau o fuga pana la nava plafar dupa mai multe arme .

Inarmata pana in dinti plec spre destinatia finala : Marius .De ce asa inarmata ? Simplu ..pentru ca inca sunt virusata si eu,astfel devenind cam periculos ca cele doua radacini de gripe sa se intalneasca tocmai in corpul meu deja slabit . Cu toate acestea imi infrang temerile si cu armele din dotare ma afisez la intrarea navetei spatiale a ”Clanului H”

 ..Lord Marius imi deschide usa .. caciula in cap , fular dupa gat , izmene la purtator ..trist si palid ..

Inca de la usa scot prima arma (cea pt care am virat brusc la dreapta): O sacosa mare cu Big Tasty , cartofi pai , maioneza,wedges, Dublu Cheeseburger .Ochii i se  lumineaza , apetitul revine brusc ..cine rezista unui Big Tasty ..come on … iupii in sfarsit se hraneste ,cu junk-uri e drept, dar macar sunt pe placul omului ..

Apoi scot armele doi din dotare , produse naturiste pt gat , uleiuri cu eucalipt si salvie ..

Acum sunt acasa si sper din suflet sa nu ma fi contagiat din nou , cand nici bine nu mi-a trecut raceala trecuta . Fa-te bine Guritza mea (Moshul meu:))!!!

ARUNCA O PRIVIRE SI PE

facebook comment(s)

7 Comments

  • Reply Blindius 02/02/2010 at 21:10

    Mi-am luat şi eu jumătate de cutie de Nurofen.M-a prins acum în februarie,tocmai în februarie.

    • Reply Crissu 02/02/2010 at 21:29

      Si tie sanatate si daca ai nevoie de sfaturi legate de tratamente conventionale sau neconventionale iti dam cu placere 🙂

  • Reply Blindius 02/02/2010 at 21:10

    PS.: VĂ doresc şi vouă însănătoşire grabnică!

  • Reply Blindius 03/02/2010 at 12:13

    :)) deocamdată văd că merge cu Nurofen răceala şi gripă.Mă bucur că nu-i mai grav :D. Ai văzut că dacă te duci la farmacie şi nu-i ceri tu ceva anume vânzătoarei,de multe ori îţi bagă în faţă drept recomandare,toate prostioarele care n-au efect pozitiv?

  • Reply Alex 03/02/2010 at 12:43

    Eu am aplicat o metodă mai ciudată ca să nu răcesc. Am făcut totul pe dos. Mă spălam pe cap şi ieşeam afară, mă îmbrăcam subţire, nu purtam fes, etc. Şi nu mi-era frică că mă îmbolnăvesc. Şi uite că a mers! M-am autosugestionat. :))

    P.S: Însănătoşire grabnică!

  • Reply Lillee 03/02/2010 at 13:54

    Insanatosire grabnica va doresc. Eu am avut noroc pana acum…

  • Reply Alex 03/02/2010 at 14:36

    =)) dupa cum ai scris ..e nasol daca ati luat virusi de origini necunoscute, aliens… Uite o recomandare..
    Species: Denobulan
    Position: Doctor
    Assignment: Chief Medical Officer, Enterprise NX-01

    Sau varianta simpla si eficienta, PORTOCALE, LAMAI, citrice in general, la mine si la toti care le-am spus a avut efect;) cae 1 kg-2 pe zi daca e mai grav, daca nu poa sa fie si juma de kg pe zi:P aproximativ:)
    Va urez insatnatosire rapida;) 🙂

  • Leave a Reply